Casti DUNU Top-Sound Alpha 1

 • Casti DUNU Top-Sound Alpha 1
 • Casti DUNU Top-Sound Alpha 1
899,00 RON / Bucata 699,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 149.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.DUNU Top-Sound este unul dintre cei mai mari producatori de casti din China. Producand produse in-ear au ajuns la cel mai inalt nivel de calitate posibil
DUNU Top-Sound beneficiaza de respectul tuturor, toate recenziile au doar cuvinte de lauda, utilizatorii fiind extrem de incantati de calitatea produselor, de fiabilitatea lor, de sunetul unic, puternic, clar, dinamic, natural si muzical
DUNU Top-Sound are recenzii de 5 stele in majoritatea publicatiilor de specialitate; WhatHiFi, HiFiHeadphones, Headfonia, avand totodata nenumarate premii pentru cele mai bune casti din lume pentru bugetul sau.
Produsele DUNU Top-Sound beneficiaza de cea mai noua tehnologie, folosind drivere proprii, materiale de cea mai buna calitate. Modele Titan 5, Titan 3 si nu numai sunt destinate auditiei avand certificare internationala Hi-Res AUDIO, sunetul dinamic, basul precis, spatialitatea si redarea vociilor fac din produsele DUNU Top-Sound printre cele mai bune din lume


Introducing the world's first hybrid driver earbud earphone, Alpha 1 is Dunu's latest creation combining dynamic and balanced armature drivers and refined technologies in an earbud design. The result is an earbud earphone like never before that delivers balanced and powerful performance across the frequency range

In the heart of the Alpha 1 beats an exquisitely crafted BA driver that produces outstanding performance in the mid and high-frequencies, while a dynamic driver supplies the necessary power in the low end. Finally the two of them work together in perfect unison to offer smooth and balanced sound unheard of in an earbud design.

Crafted from high quality stainless steel, the housing of the Alpha 1 ensures long lasting durability as well as a spectacular looking music machine. Four unique and specially designed eartips ensure maximum seal, comfort, and optimum fit to guarantee superb listening experience.

Not your average earbuds.

Hybrid Drivers
A single dynamic and single balanced armature driver in each earpiece deliver smooth bass, accurate detailed midrange, and breathtaking clear highs. Combining dynamic and BA drivers with sophisticated technology gives the Alpha 1 excellent audio performance.

Innovative Design
Dunu have placed the dynamic and balanced-armature drivers in different directions and have applied bi-directional sound holes instead of the conventional single sound induction tube. This increases the sound layering and with it enhances it's outstanding musical performance.

Accomplished Experience
Crafted with precision engineered stainless steel, the Alpha 1 ensures aesthetics and a long product life. Four special designed different earbud tips effectively prevent sound leakage and ensure the best fit to guarantee a superb listening experience.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Driver: Dynamic (16mm) / Balanced Armature
 • Impedance:16Ω
 • Sensitivity: 125dB
 • Reproduction Frequency: 10Hz-30kHz
 • Cable Length: 1.2m
 • Plug: 3.5mm gold-plated jack
 • Weight: 17g

FEATURES

 • World's first hybrid driver earbud earphones
 • Balanced armature and dynamic driver hybrid design
 • Smooth bass, accurate detailed midrange and breathtaking clear highs
 • Precision engineered solid stainless steel construction
 • Four different earbud tip designs ensure optimum fit and prevent sound leakage

PACKAGE INCLUDES

 • Dunu Alpha 1 Earphones
 • 3 pairs Fin tips (S/M/L)
 • 3 pairs Thick tips
 • 3 pairs Thin tips
 • 2 pairs Foam tips
 • 3.5mm to 6.35mm jack adaptor
 • Shirt clip
 • Hard carry case

Specificatii Casti DUNU Top-Sound Alpha 1

Specificatii Driver: Dynamic (16mm) / Balanced Armature
Impedance:16Ω
Sensitivity: 125dB
Reproduction Frequency: 10Hz-30kHz
Cable Length: 1.2m
Plug: 3.5mm gold-plated jack
Weight: 17g
Tip Casca Casti High-End
Info Producator Filozofie si perspectiva O scurta introducere

DUNU a fost initial un producator OEM/ODM infiintat in 1994 care se concentra pe dezvoltarea, producerea si comercializarea castilor profesionale si in­ear. Acum DUNU a devenit un producator international renumit de casti avand si capacitatea de a dezvolta difuzoare. In plus, DUNU preia conducerea in dezvoltarea 6μ、5μ si 4μ precum si in producerea a diverse membrane compozite si metalice de acuratete inalta. DUNU sparge astfel monopolul producatorilor japonezi si germani. Intre timp, DUNU a achizitionat multe studii acustice si patente internationale.

Cercetare si dezvoltare = Increderea clientului

Cu o experienta de ani de zile, DUNU isi stabileste pozitia de lider in domeniul productiei de casti si echipamente de acustica. Sediul central din Taiwan este centru de vanzari, cercetare, dezvoltare si administrare. DUNU cultiva auto­dezvoltarea si cercetarea activa, pastrand tehnologia cheie si operand cu comunicare completa pas cu pas in fiecare proces. Astfel, Dunu castiga increderea clientilor.

Echipamente

DUNU are un set intreg de analizori de frecventa de raspuns B rüel & Kjær din Danemarca s i un analizor Sunlight pentru frecventa de raspuns. Ani buni, doar firmele japoneze si­au permis sa detina o tehnologie atat de avansata. DUNU a introdus aceasta tehnologie Hi­tech investind masiv. Intre timp, DUNU a investit de asemenea si in constructia celei mai avansate camere de izolare fonica detinute de producatorii de casti din Asia.

Fabrica si Certificate

Fabrica DUNU are certificare ISO 9001 si CE prin investirea continua a unor sume mari in echipamente hardware. De aceea, DUNU detine tehnologia care permite producerea componentelor de plastic prin tehnica In­Mold (IMD), Sputter si tehnologie de turnare. DUNU are peste 2.300 de angajati si peste 10 ani experienta in domeniu.

Toate produsele DUNU sunt conforme cu legile si reglementarile ecologice.

Fabrica DUNU se afla in orasul Dong Guan, Guangdong, China. Cu ingineri experimentati, masinisti, operatori si echipamente precise, DUNU poate satisface cerinte mari de productie si calitate. Reguli clare privind managmentul calitatii, au fost aplicate din stadiile timpurii ale productiei. Cu ajutorul tehnologiei, DUNU continua sa testeze, examineze, imbunatateasca si sa­si rafineze produsele, pentru a atinge perfectiunea atat in interior cat si la exterior.

2004 ­ apare marca Dunu In acelasi an, Dunu a dezvoltat prima casca metalica S01, care a fost extrem de apreciata de clientii locali.

2006 ­ Dunu dezvoltata casca de metal in­ear DN­EX01 si are ca scop sa concureze cu branduri straine pe aceeasi scena cu China care a facut componente pentru casti.

2006 ­ a aparut prima casca in­ear cu armatura din China

2007 ­ primele casti cu armatura personalizate au fost produse si comercializate la scala mica

2009 ­ DUNU dezvolta unitatea dinamica de cea mai mica dimensiune 5,8mm. Cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate in producerea membranei vibratoare, am reusit sa oferim unitatilor mici o gama de sunet mai larga cu o densitate mai bogata.

2010 ­ DUNU planuieste sa lanseze pe piata simultan, 8 modele noi de casti. 2010 ­ dezvolta sistemul dinamic stereo pe care doreste sa il patenteze. 2011 ­ lanseaza pe piata 4 modele de casti in­ear.Nu sunt recenzii pentru Casti DUNU Top-Sound Alpha 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare