Casti DJ JBL Bassline

  • Casti DJ JBL Bassline
  • Casti DJ JBL Bassline
439,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 73.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Având experienţa realizării sistemelor de sunet pentru cele mai prestigioase cluburi din lume, considerăm că este timpul ca urechile tale să experimenteze sunetul pe care l-au ratat până acum. Combinând un design atrăgător și un sunet uimitor, noile JBL BassLine sunt căștile de DJ ce-și propun să cucerească cluburile și after-party-urile din toată lumea. Cu finisaje metalice atractive și disponibile în 4 combinaţii de culori îndrăzneţe, BassLine nu se rezumă doar la a arăta bine ca DJ, ci și la a fi bun. Datorită sistemului rotativ al căștilor, poţi auzi sunetul mulţimii cu o ureche în timp ce schimbi piesele la cealaltă.

Dotate cu difuzoare performante de 40mm, fiecare piesă este redată la calitatea de sunet JBL. Deoarece un DJ are nevoie de o pereche de căști ce se potrivește cu stilul de viaţă rapid, JBL BassLine include o telecomandă pe fir cu microfon ce îţi permite să mixezi muzica de pe telefon sau tabletă, dar permite și preluarea apelurilor de la prieteni. Două probleme, o singură soluţie. Este timpul să-ţi revendici locul din mijlocul petrecerii.


Specificatii Casti DJ JBL Bassline

Specificatii Driver 40 mm driver
Frequency Response 10 Hz Ôłĺ 22 kHz
Maximum Input Power 30 mW
Sensitivity 117 dB SPL/V
General Specifications
Connector 3.5 mm
Colour Black , White
Tip Echipament Casti On Ear (supra-aurale)

Nu sunt recenzii pentru Casti DJ JBL Bassline. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare