Casti Bluetooth Psyc Wave ZX

  • Casti Bluetooth Psyc Wave ZX
  • Casti Bluetooth Psyc Wave ZX
259,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 43.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bigger size. Better comfort


Large plush ear cups provide superbly comfortable headphones which are ideal long listening periods, with noise-isolating qualities of a closed back headphones.

The Wave ZX features larger and more comfortable earcups than the Wave S1, providing better noise isolation and comfort. It combines minimalist design with quality materials that provides unyielding sound.

The Wave ZX Has more stronger and deeper Bass compare to the other Wave models

Audio perfection.

High engineering design


The PSYC WAVE ZX is powered by large 50mm driver with large diaphragms that provide crystal clear and rich audio with deep powerful bass. The headset is built with convenience in mind with buttons to answer call, volume control and skipping track. All can be done without having to access your phone!


Specificatii Casti Bluetooth Psyc Wave ZX

Specificatii Bluetooth version: CSR 4.0
Driver Size: 50mm
Frequency Response 20Hz-20Khz
Impedance 16hms
Power: 30 mAh
Operation Distance Up to 10 Meters
Battery Capcity 200 mAh
Operation time Up To 15 Hours (dependant on use)
AUX Port Yes
Contents
1 x Headphone
1 x 3.5mm cable
1 x Micro USB cable
Tip Echipament Casti Over Ear (circum-aurale)

Psyc - gadgeturi de clasa


Psyc Sound este o marca subsidiara a Sumvision, unul dintre marii producatori din domeniul tehnologiei informatiei, si este subdivizia de sunet a acestuia. Cu o linie de produse reunite sub sloganul aggressive audio, Psyc a reusit sa se impuna pe o piata a gadgeturilor inundata de subproduse printr-o combinatie reusita de design, functionalitate si calitate a sunetului.

Unul dintre punctele forte ale marcii Psyc este transmisia de date wireless, prin intermediul tehnologiei Bluetooth de ultima ora, tehnologie integrata in toate liniile importante de produse, fie ca vorbim de casti sau boxe (de casa, de birou, portabile sau adaptabile la telefon mobil si tableta).

Gadgeturile Psyc se incadreaza in acea gama speciala cu produse care reusesc sa combine eficient si placut materialele de calitate cu designul minimalist si cu un rezultat sonor de o calitate impecabila. 

Nu sunt recenzii pentru Casti Bluetooth Psyc Wave ZX. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare