Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS

  • Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS
  • Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS
  • Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS
  • Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS
199,00 RON / Bucata 139,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 33.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Proiectat special pentru persoane mai active, ATH-CKP200iS are aceleași caracteristici populare ca ATH-CKP200 dar se poate utiliza cu smartphone-uri. Dispune de un microfon și un controler universal încorporat în fir pentru preluarea apelurilor și a controlului muzicii. La fel ca și ATH-CKP200 este dotat cu un cârlig de ureche cu balamale care se fixează în jurul urechii pentru a oferi un confort aparte și driverul de înaltă calitate oferă un sunet clar, detaliat și dinamic. La căști sunt incluse atât dopurile de silicoane standarde cât și dopuri cu micronervuri în diferite mărimi (XS/S/M și L), asigurând o izolare mai mare sau o utilizare mai sigură în aer liber. Casca dispune de certificat IPX5 astfel poate fi spălat după utilizare, include cablu de extensie 0.6m și clip pentru cablu. Disponibil în negru (BK), roșu (RD), și albastru (BL).


  • Microfon și controler încorporat în fir pentru preluarea apelurilor și a controlului muzicii & video și a volumului (pe smartphone-uri compatibile și alte playere)
  • Ideal pentru viaţă activă, jogging și sport
  • Sunet de calitate excepţională
  • Dispune de certificat IPX5 astfel poate fi spălat după utilizare
  • Balamalele care se fixează în jurul urechii oferă un confort excepţional

Specificatii Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS

Specificatii Alte caracteristici: Microfon si controller universal incorporat in fir pentru preluare apeluri si control muzica
Contact cu urechea: in ear
Impedanta nominala (EN 600065): 16Ohm
Jack: 3.5mm
Lungime cablu: 0.6m
Raspuns in frecventa: 20 - 23000 kHz
Sensibilitate: 100 dB/mW
Putere maxima: 200 mW
Greutate: 9g
Tip Casca Casti HandsFree pentru Telefon

Nu sunt recenzii pentru Casti Audio-Technica ATH-CKP200iS. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare