Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint

 • Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint
 • Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint
 • Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
829,00 RON 699,00 RON
STOC: Out of list

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Fie că zburaÈ›i foarte mult sau lucraÈ›i într-un birou zgomotos, sau pur È™i simplu preferaÈ›i liniÈ™tea, căÈ™tile QuietPoint® vă oferă o experienÈ›ă de ascultare excelentă fără distrageri. CăÈ™tile noi QuietPoint ® ANC70 sunt uÈ™oare È™i compacte pentru a reduce în mod eficient zgomotul de fundal până la 90%, în timp ce oferă o calitate audio superioară, tocmai de aceea Audio-Technica a devenit unul dintre liderii mondiali în tehnologia electro-acustică.

Ideal pentru utilizarea cu smartphone-uri, tablete, laptop-uri, playere (MP3, DVD etc) È™i cu sistemele de divertisment de pe aeronave, căÈ™tile închise QuietPoint ® ATH-ANC70 oferă un sunet clar de înaltă calitate, cu bas intens, medii detaliate, înalte extinse È™i imagini precise într-un spaÈ›iu auditiv captivant. În timp ce o utilizaÈ›i cu un smartphone, apăsaÈ›i pur È™i simplu butonul iluminat cu logo de pe earcup pentru a prelua un apel telefonic sau pentru a reveni la muzică sau pe silent. Un microfon foarte sensibil este construit în earcup È™i nu pe cablu, pentru o claritate È™i volum de vorbire mai bun.Cupele au fost proiectate pentru un confort mai mare, cu burete de memorie È™i o formă care se potriveÈ™te cu uÈ™urinÈ›ă pe orice ureche. PoziÈ›ia fixă a microfonului menÈ›ine o distanÈ›ă uniformă de la gură, oferind un nivel de volum constant È™i elimină zgomotul de miÈ™carea a cablului sau frecare pe guler. Banda de susÈ›inere a fost proiectată pentru a distribui greutatea căÈ™tii uniform pe cap, ceea ce oferă un confort mai mare.

CăÈ™tile ATH-ANC70 QuietPoint ® dispun de un driver de 40 mm cu magnet neodim, oferind o sensibilitate extrem de mare de 109dB pentru a asigura nivele de volum generoase de la orice sursă de muzică.De asemenea, când funcÈ›ia de anulare a zgomotului este oprită, funcÈ›ionează în mod pasiv, fără baterii. Electronica de anulare a zgomotului este integrată în fiecare cască, fără a fi nevoie de module externe.

Acum puteÈ›i auzi totul aÈ™a cum a fost destinat È™i absolut nimic altceva. GăseÈ™te QuietPoint®-ul tău.


 • Tehnologia de anulare a zgomotului activ QuietPoint ® reduce zgomotul ambiental cu până la 90%
 • Driverul puternic de 40 mm cu magnet neodim oferă bas profund, medii exacte È™i înalte extinse
 • Burete cu memorie pe earcup È™i banda de susÈ›inere asigură confort la purtare chiar È™i pe termen lung
 • CăptuÈ™eală generos capitonată È™i formă uÈ™oară pentru a se potrivi pe orice ureche
 • Microfon È™i buton de control (apel/muzică/volum) integrat pentru smartphone-uri compatibile*.
 • Buton iluminat cu logo pe earcup pentru a gestiona apelurile È™i muzica
 • Microfon inovator proiectat în earcup oferă distanÈ›ă consistentă de la gura care oferă nivel de volum uniform È™i elimină zgomotul de miÈ™carea a cablului sau frecare pe guler
 • FuncÈ›ii audio (în modul pasiv) chiar È™i atunci când bateria este deascărcată
 • Design uÈ™or, compact, pliabil este ideal pentru călătorii
 • Convenabil pentru utilizarea cu tablete, smartphone-uri, playere (DVD, MP3, etc), laptop-uri, sisteme de divertisment de pe aeronavă È™i a altor dispozitive
 • CăÈ™ti închise pentru scurgeri minime
 • Indicator de baterie
 • Bandă ajustabilă, cupe pivotante
 • Cablu detaÈ™abil cu jack-mic de 3,5mm
 • Adaptor 6,3mm, adaptor pentru avioane È™i geantă de transport durabil

Specificatii Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint

Specificatii Alte caracteristici: Driver: 40mm
Contact cu urechea: over ear
Tip Casca Casti Noise Cancelling

Nu sunt recenzii pentru Casti Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare