Camasa Protectie Viablue SMALL 5mm

  • Camasa Protectie Viablue SMALL 5mm
  • Camasa Protectie Viablue SMALL 5mm
6,74 RON / Metru Liniar

Cantitate:
+
De la: 1.12 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

În formă de tub, din Pet monofilar ţesut.

Efectul elastic ┼či fric┼úiunea scazut─â a acestei c─âm─â┼či permite acoperirea cablurilor ├«n diverse grosimi ┼či lungimi.

Suportul auto-expandabil protejeaza eficient cablul de suprafe┼úele t─âioase ┼či abrazive cre├ónd totodat─â un aspect profesional.

Made in Germany.


Nota : Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar. Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar. Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este per set si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set. Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !Nu sunt recenzii pentru Camasa Protectie Viablue SMALL 5mm. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare