Cablu USB Viablue KR-2 Silver USB A/B

  • Cablu USB Viablue KR-2 Silver USB A/B
  • Cablu USB Viablue KR-2 Silver USB A/B
193,07 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 32.18 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Product description:

ViaBlueâ„¢ KR-2 Silver USB Cables 2.0 A/B provide high-end USB connections for digital audio and video applications. Silver-plated strands provide for the quickest transmission of audio and video signals. The triple insulation serves to completely block any external interference and prevent distortion of the frequency of the transmitted signals.

The use of high-quality ViaBlueâ„¢ KR-2 USB Metal Plugs, Type A and Type B, with 24-karat gold-plated contacts make it possible to provide a connection with the least resistance possible. Signals are transmitted by the silver-plated wires at high speed. Signal transmission is protected from external interference by ViaBlueâ„¢ Triple Shield (triple insulation).

Technical specifications:

  • Connector: metal
  • Connector contacts: 24 K Gold - plated
  • Screenings: 3X (100%)
  • Wire cross section: AWG 24 + 28
  • Cable diameter: 5.5 mm
  • Cobra sleeving
  • Silverings

Specificatii Cablu USB Viablue KR-2 Silver USB A/B

Specificatii Technical specifications:
Connector: metal
Connector contacts: 24 K Gold - plated
Screenings: 3X (100%)
Wire cross section: AWG 24 + 28
Cable diameter: 5.5 mm
Cobra sleeving
Silverings

ViaBlue

Poate mai putin cunoscuta in Romania, dar incontestabil una dintre marcile care se pot lauda fara rezerve cu rezultatele muncii si investitiilor. Specializata in cabluri (de boxe, analog sau digital), dar si in solutii de conectare (si accesorii pentru acestea) si spike-uri, ViaBlue impleteste perfect rigoarea germana cu materiale de cea mai buna calitate si designul modern.

Toate produsele se nasc in departamentul de cercetare/dezvoltare, unul foarte bine pus la punct din punct de vedere tehnic si al resurselor umane, dupa care prototipurile trebuie sa parcurca o serie de teste extrem de severe. Doar produsele care trec de aceste teste ajung in productie, iar utilizatorul acestora va remarca cu siguranta de la primele acorduri plusul de valoare pe care solutiile ViaBlue il aduce unui sistem.  

Nu sunt recenzii pentru Cablu USB Viablue KR-2 Silver USB A/B . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare