Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage

  • Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1128,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acest cablu are 1 metru lungime, produs retail

În acest cablu, conductorii pentru date şi cei de alimentare au fost separaţi fizic prin tehnologia proprietară Signal Isolation Technology. Astfel, fluxul de date digitale este izolat de zgomotul emanat de USB Power Bus al computerului gazdă. Conductorii de date şi de alimentare sunt ecranaţi separat creându-se o dublă barieră care elimină zgomotul din semnalul muzical. Rezultă de asemenea o alimentare mai curată pentru orice DAC. O structură fără precedent formată din 4 ECRANE a fost implementată în acest design şi în plus conductorii de alimentare au fost supradimensionaţi, caracteristică ce nu se regăseşte la niciun alt cablu. Aceşti conductori permit cea mai joasă impedanţă din industrie! Câmpurile magnetice sunt strict controlate în cablu, minimizându-se zgomotul şi interferenţele la nivele nemaiîntâlnite anterior. Conductorii de Cupru Continuous Crystal placat cu Argint din cablul Mirage USB sunt încapsulaţi în dielectric de densitate foarte mică pentru a obţine cea mai transparentă transmisie a semnalului. Impedanţa uniformă rezultantă reduce reflexiile semnalului, cerinţă critică pentru ratele de eşantionare mari folosite în high-resolution audio. În final, cablul este terminat cu conectori de calitate superioară placaţi cu Aur. Diametrul exterior este Ø8,5mm.
Lungimi 0,5-5m.
Made in USA.

Nu sunt recenzii pentru Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare