Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage

  • Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage
1092,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 182 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acest cablu are 1 metru lungime, produs retail

├Än acest cablu, conductorii pentru date ┼či cei de alimentare au fost separa┼úi fizic prin tehnologia proprietar─â Signal Isolation Technology. Astfel, fluxul de date digitale este izolat de zgomotul emanat de USB Power Bus al computerului gazd─â. Conductorii de date ┼či de alimentare sunt ecrana┼úi separat cre├óndu-se o dubl─â barier─â care elimin─â zgomotul din semnalul muzical. Rezult─â de asemenea o alimentare mai curat─â pentru orice DAC. O structur─â f─âr─â precedent format─â din 4 ECRANE a fost implementat─â ├«n acest design ┼či ├«n plus conductorii de alimentare au fost supradimensiona┼úi, caracteristic─â ce nu se reg─âse┼čte la niciun alt cablu. Ace┼čti conductori permit cea mai joas─â impedan┼ú─â din industrie! C├ómpurile magnetice sunt strict controlate ├«n cablu, minimiz├óndu-se zgomotul ┼či interferen┼úele la nivele nemai├«nt├ólnite anterior. Conductorii de Cupru Continuous Crystal placat cu Argint din cablul Mirage USB sunt ├«ncapsula┼úi ├«n dielectric de densitate foarte mic─â pentru a ob┼úine cea mai transparent─â transmisie a semnalului. Impedan┼úa uniform─â rezultant─â reduce reflexiile semnalului, cerin┼ú─â critic─â pentru ratele de e┼čantionare mari folosite ├«n high-resolution audio. ├Än final, cablul este terminat cu conectori de calitate superioar─â placa┼úi cu Aur. Diametrul exterior este ├ś8,5mm.
Lungimi 0,5-5m.
Made in USA.

Nu sunt recenzii pentru Cablu USB DH Labs Silver Sonic Mirage. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare