Cablu Subwoofer GoldKabel Highline Subwoofer

  • Cablu Subwoofer GoldKabel Highline Subwoofer
444,51 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 74.09 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

GoldKabel este producator german, acest produs face parte din Seria Highline


  • very high-quality subwoofer cable for connecting high-powered subwoofer systems
  • outstanding PC-OCC copper made by Furukawa for optimum signal quality
  • full conductive PVC (full-range protection againt EMI by iron powder-coated PVC jacket)
  • 4-times cable shielding für maximum protection against EMI
  • energy metal plugs for low intermediate resistance
  • braceable contact plug for maximum quality at the RCA socket


CITATION

To tickle the best possible performance from his [...] sub, the use of high quality cables is unavoidable. This the test has once more clearly demonstrated, in which the GOLDKABEL® Highline subwoofer knew to impress with its excellent manufacture, its useful design and excellent sound quality.

citation Heimkino 02/2013


REPORTS & TESTSGoldkabel ' Suprematia calitatii germane

 

Intr-o epoca in care conexiunile wireless au devenit parte integranta din viata fiecaruia, faptul ca o companie care produce cabluri creste de la an la an si intra hotarat in memoria colectiva a iubitorilor de sunet este cat se poate de elocventa.

Infiintata in 1993 de Klaus Erhart, Goldkabel este rezultatul pasiunii de a impleti cu maiestrie acuratetea tehnica si obsesia pentru detalii cu calitatea materialelor folosite. Mai mult, solutiile inovatoare si designul exclusivist sint la ordinea zilei in fabrica de 750 de metri patrati din Ludwigshafen, locul in care se produc majoritatea celor peste 3000 de repere ale marcii.

Luand in considerare premiile, aprecierile si recenziile stranse de-a lungul anilor, Goldkabel nu poate fi clasificata altfel decat una dintre cele mai importante marci contemporane din domeniul conecticii audio/video.

Nu in ultimul rand, grija permanenta pentru mediul inconjurator este unul dintre elementele care diferentiaza Goldkabel de alte marci din domeniu, aproape toate produsele fiind distribuite fara (sau cu un minim de) ambalaje inutile. Calitate germana evidenta si palpabila.   

Nu sunt recenzii pentru Cablu Subwoofer GoldKabel Highline Subwoofer. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare