Cablu Interconect Straight Wire Rhapsody S

  • Cablu Interconect Straight Wire Rhapsody S
216,35 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 36.06 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Design-ul elicoidal (Helix Compressed Conductor Technology) al celor 6 grupuri de conductori din Cupru OFHC liţat, placat cu Argint din cablul Rhapsody S este elelementul cheie pentru a pune în valoare detaliul şi muzicalitatea sunetului. Izolaţia este din polipropilenă, cu tub pvc transparent peste cămaşă pet albastru. Diametrul de Ø10mm este exterior cu tot cu cămaşă. Made in USA.
Specificatii Cablu Interconect Straight Wire Rhapsody S

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu la metru (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu Interconect Straight Wire Rhapsody S. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare