Cablu Interconect GoldKabel Highline XLR

  • Cablu Interconect GoldKabel Highline XLR
893,51 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 148.92 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

GoldKabel este producator german, acest produs face parte din Seria Highline


  • high-purity PC-OCC copper center conductor made by Furukawa
  • foamed insulation for best protection of the center conductor
  • full conductive PVC against electromagnetic influences
  • 4-times cable shielding with 128 x 0.12 copper outer shield
  • massive gold plated solid plugs
  • any desired length is made

CITATIONS

The sound character is [...] balanced, agile, transparent, and pleasantly neutral. The jump in quality from his time in the RCA version with a sound tip roofed profi[...] the highline , that reached even our professional class, manifests itself in a higher elasticity and plasticity as well [...] more pressure and finer detail reproduction

Citation stereo 06/2012

REPORTS & TESTSGoldkabel ' Suprematia calitatii germane

 

Intr-o epoca in care conexiunile wireless au devenit parte integranta din viata fiecaruia, faptul ca o companie care produce cabluri creste de la an la an si intra hotarat in memoria colectiva a iubitorilor de sunet este cat se poate de elocventa.

Infiintata in 1993 de Klaus Erhart, Goldkabel este rezultatul pasiunii de a impleti cu maiestrie acuratetea tehnica si obsesia pentru detalii cu calitatea materialelor folosite. Mai mult, solutiile inovatoare si designul exclusivist sint la ordinea zilei in fabrica de 750 de metri patrati din Ludwigshafen, locul in care se produc majoritatea celor peste 3000 de repere ale marcii.

Luand in considerare premiile, aprecierile si recenziile stranse de-a lungul anilor, Goldkabel nu poate fi clasificata altfel decat una dintre cele mai importante marci contemporane din domeniul conecticii audio/video.

Nu in ultimul rand, grija permanenta pentru mediul inconjurator este unul dintre elementele care diferentiaza Goldkabel de alte marci din domeniu, aproape toate produsele fiind distribuite fara (sau cu un minim de) ambalaje inutile. Calitate germana evidenta si palpabila.   

Nu sunt recenzii pentru Cablu Interconect GoldKabel Highline XLR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare