Cablu Interconect Black Rhodium Tempo

  • Cablu Interconect Black Rhodium Tempo
1115,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 185.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu interconect stereo RCA

Pretul mentionat este pentru un cablu de 0.5m lungime

Conductor: 19 x 0.3mm diameter (16 gauge) silver plated copper
Izolatie: Silicone rubber type GPC
Inner insulation thickness 1.2mm

TEMPO pastreaza calitatile cablului CODA, ce a obtinut premiul Best Buy in Hi-Fi Choice. In plus, izolatia a fost crescuta la 1.2mm pentru fiecare conductor, eliminand efectul de proximitate prin care campul magnetic al unui conductor influenteaza rezistivitatea celuilalt conductor.

Cei doi conductori pozitiv si negativ sunt conectate in sens contrar, experienta demonstand ca acest lucru ajuta ca nivelul de zgomot dintre sunete sa fie mult mai jos, producand o liniste totala intre notele muzicale si imbunatatind reproducerea pasajelor rapide crescatoare sau descrescatoare ca intensitate.
Conectorii Eichmann Bullet RCA phono sunt folositi datorita superioritatii lor fata de cei cu conectare metalica

Deasemenea cele doua cabluri au fost rasucite intre ele, ajutand cablul de a evita situatia in care se comporta ca o “antena” captand radiofrecvente ce creaza distorsiuni, paraziti.

Made in England.Specificatii Cablu Interconect Black Rhodium Tempo

Tip Cablu cu conectori RCA

Nu sunt recenzii pentru Cablu Interconect Black Rhodium Tempo. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare