Cablu Interconect Black Rhodium Opera DCT++

  • Cablu Interconect Black Rhodium Opera DCT++
3255,80 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 542.63 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu interconect stereo RCA

Pretul mentionat este pentru un cablu de 1.0m lungime

Opera DCT++ CS 1m Pair With GN Legacy GN-3G Gold Plated RCA Plugs

“It has a lovely detailed sound with oodles of air and space, with the definite sense that roughest edges have been lopped off, letting you enjoy the music inside the record.”
HiFi WORLD June 2010.

OPERA foloseste argint solid de puritate 99.99%, PTFE dielectric, un ecranaj de cupru impletit placat cu argint. OPERA beneficiaza de renumitul tratament al metalului Deep Cryogenic Treatment asigurand un sunet detaliat care va imbie la bucuria muzicii fara nici o urma de asprime sau alterare a sunetului. Acest cablu pune in valoare cel mai bine sistemele audio de calitate inalta, si este foarte potrivit in combinatie cu cablul de boxe GLADIATOR or SAMURAI. Made in England. Lifetime warranty.

Cablu asabmblat manual in Anglia·
99.99% argint pur, pentru o claritate superioara a sunetului
Izolatie interna cu PTFE pentru o precizie sporita a ritmului si a percutiei
Zgomot de microfonie extrem de redus, sunet natural ne alterat
Ecranaj de cupru placat cu argint
Controlul avansat al calitatii in privinta directiei conductorului in procesul de fabricatie, asigurand imagine stereo consistenta si zgomot de fond mic.
DCT − Deep Cryogenic Treatment, confera cablului adancime, claritate si ritm.

DCT
BlackRhodium sustin cu tarie procedeul de tratament termic Deep Cryogenic Treatment, care imbunatateste adancimea, claritatea si exactitatea redarii sunetului la un cablu astfel tratat. In testele efectuate in showroom, din 100 persoane, 89 au putut realiza imbunatatirea in sunet a cablului DCT fata de unul normal. DCT imbunatatesc toate aspectele calitatii audio, astfel incat schimbarea sunetului poate fi mica, insa placerea auditiei muzicale mult mai mare!

Poate fi furnizat in pereche 2 x 1m, sau comanda speciala alte lungimi.

Made in England.
Specificatii Cablu Interconect Black Rhodium Opera DCT++

Tip Cablu cu conectori RCA

Nu sunt recenzii pentru Cablu Interconect Black Rhodium Opera DCT++. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare