Cablu Interconect Black Rhodium Aria DCT++

  • Cablu Interconect Black Rhodium Aria DCT++
3791,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 631.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu interconect stereo RCA

Pretul mentionat este pentru un cablu de 0.5m

ARIA este al doilea cablu Black Rhodium cu tratament DCT++.

Acest cablu va aduce reale imbunatatiri in sistemul dvs HiFi, prin urmatoarele procese avansate dezvoltate de Black Rhodium:
Foloseste conductori de argint puritate 99.99% pentru o foarte inalta claritatesi rezolutie a detaliilor.
Conductor de argint diametru 0.9mm asigurand o extensie in bass impresionanta.
Izolatie interna PTFE de calitate inalta, cu spatiere de aer pentru a minimiza efectele de distorsiune datorate absorbtiei in dielectric.
Dublu ecranaj din cupru placat cu argint, rejectand complet interferentele RFI, adaugand inca un plus de claritate si de eliminare a surselor de zgomot nedorite.
Foloseste legendarele mufe Eichmann Bullet Plugs, placate cu aur 24K si avand un singur punct de contact.
Conductorul de argint este tratat in procesul avansat Deep Cryogenic Treatment DCT++ care adauga adancime, claritate si timing semnalului audio. Procesele aditionale inaintea si dupa tratamentul DCT ce constituie procesul DCT++ duce aceste proprietati la un nivel superior.
DCT
BlackRhodium sustin cu tarie procedeul de tratament termic Deep Cryogenic Treatment, care imbunatateste adancimea, claritatea si exactitatea redarii sunetului la un cablu astfel tratat. In testele efectuate in showroom, din 100 persoane, 89 au putut realiza imbunatatirea in sunet a cablului DCT fata de unul normal. DCT imbunatatesc toate aspectele calitatii audio, astfel incat schimbarea sunetului poate fi mica, insa placerea auditiei muzicale mult mai mare!

DCT++ are aceleasi procedee de tratare ca si DCT, insa inainte si dupa aceste procese cablul este supus la diferente foarte mari de temperatura, procedeu posibil doar pe conductori din metal solid izolate cu cauciuc siliconic. Imbunatatirea calitatii sonore este convingatoare.

Poate fi furnizat in pereche 2 x 1m, sau comanda speciala alte lungimi.

Made in England.


Specificatii Cablu Interconect Black Rhodium Aria DCT++

Tip Cablu cu conectori RCA

Nu sunt recenzii pentru Cablu Interconect Black Rhodium Aria DCT++. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare