Cablu HDMI Neotech NEHH-4200

  • Cablu HDMI Neotech NEHH-4200
282,87 RON / Bucata
Lungime Cablu

Cantitate:
+
De la: 47.15 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Neotech High Definition Multimedia Interface (HDMI) / Digital Visual Interface (DVI) 4000 series cables are design with Silver Plated Oxygen Free Copper (SP-OFC) conductor in order to support more high-speed and enhanced Video/Audio signal. Neotech HDMI/DVI cables transit uncompressed multi-channel digital audio and high definition video with full bandwidth.

HDMI to HDMI connect
SP-OFC conductor
High Density Foam Polyethylene Insulation
Triple Shielding for rejection of EMI & RFI


Neotech

Unul dintre cei mai speciali producatori de cabluri audio/video din lume, recunoscut pentru calitatile impresionante ale produselor ce poarta acest nume, toate avand la baza o tehnologie absolut revolutionara numita UP-OCC (Ultra Pure – Ohno Continuous Casting), propusa in 1991 de profesorul/doctor Ohno de la Chiba Institute of Technology.
Procesul consta in turnarea metalului topit (cupru sau argint) in forme fierbinti (spre deosebire de procesul traditional, in care se folosesc matrite reci), iar racirea se face ulterior, printr-o operatiune separata. Prin aceasta metoda, rezultatul este un metal de o puritate apropiata de perfectiune, ale carui caracteristici sunt extrem de cautate la un cablu: absenta aproape totala a impuritatilor, flexibilitate si rezistenta la stres, rezistenta la coroziune, conductivitate crescuta si, cel mai important, un foarte scazut nivel de rezistenta electrica.

Avem de-a face, astfel, cu unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri din lume, cu un portofoliu de produse impresionant (cabluri de boxe, de alimentare sau interconecturi), devenit in ultimii ani una dintre marcile preferate ale multor impatimiti ai sunetului. 

Nu sunt recenzii pentru Cablu HDMI Neotech NEHH-4200. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare