Cablu de Boxe Viablue SC-4 Silver Bi-Wire

  • Cablu de Boxe Viablue SC-4 Silver Bi-Wire
67,31 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 11.22 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cablul de boxe Viablue SC-4 Silver este alc─âtuit dintr-o combina┼úie de 2 conductori de Cupru OFC li┼úat placat cu Argint pentru frecven┼úele ├«nalte ┼či 2 conductori de Cupru OFC li┼úat placat cu Staniu pentru reproducerea acurat─â a frecven┼úelor joase.
Foarte indicat pentru aplica┼úii bi-wire, acest cablu are o transparen┼ú─â acustic─â 3D exemplar─â ┼či o calitate deosebit─â ├«n reproducerea frecven┼úelor ├«nalte. Bass-ul este curat ┼či omogen, iar tehnic vorbind toat─â gama de frecven┼úe este reprezentat─â ├«n mod realist ┼či reprodus─â ├«ntr-o manier─â liniar─â.
Fiecare conductor are 4mm2 ┼či const─â din 7 grupuri r─âsucite ce totalizeaz─â 896 conductori ├«n cablu.

Diametru exterior este ├ś13mm.Specificatii Cablu de Boxe Viablue SC-4 Silver Bi-Wire

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu la metru Bi-Wire (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Viablue SC-4 Silver Bi-Wire. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare