Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver

  • Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver
898,00 RON / Pereche
Dimensiune

Cantitate:
+
De la: 149.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Definiţie. Detalii. Muzică vibrantă.

Calitate High-End ┼či design deosebit ViaBlue Cobra.

Cablurile pentru incinte acustice ViaBlue SC-2 Silver Series au o combina┼úie de conductori li┼úa┼úi placa┼úi cu Argint pentru reproducerea frecven┼úelor ├«nalte ┼či o combina┼úie de conductori li┼úa┼úi placa┼úi cu Staniu pentru reproducerea f─âr─â compromisuri a bass-ului ├«n spectrul frecven┼úelor joase. La capete, cablurile sunt terminate cu conectori placa┼úi cu Aur ViaBlue T6S Series.

Cablurile SC-2 contribuie la ob┼úinerea unei acustici transparente tridimensionale ┼či a unei calit─â┼úi excep┼úionale a sunetului ├«n spectrul ├«naltelor. De asemenea bass-ul este curat ┼či omogen pe ├«ntreaga traiectorie acustic─â. Tehnic, toat─â gama de frecven┼úe este reprezentat─â curat ┼či realist ┼či reprodus─â ├«ntr-o manier─â liniar─â.

Ambele ramuri de 4mm grosime ale cablului SC-2 sunt constituite din 7 conductori r─âsuci┼úi dintr-un total de 448 li┼úe individuale. Pentru a optimiza sunetul diverselor categorii de frecven┼úe, 5 conductori sunt placa┼úi cu Argint pentru reproducerea acurat─â a ├«naltelor ┼či 2 conductori sunt din Cupru pur pentru accentuarea puternic─â a bass-ului.

Prin aceast─â combina┼úie de conductori placa┼úi cu Argint ┼či Staniu, cele mai fine detalii ┼či str─âlucirea ├«naltelor precum ┼či ad├óncimea semnalelor cu frecven┼úe joase din gama bass-ului sunt transportate ├«n ├«ntregime ┼či puternic reproduse de incintele acustice ata┼čate.

SC-2 sunt acoperite de o c─âma┼č─â protectoare ViaBlue Cobra care pune ├«n eviden┼ú─â impactul vizual al designul high-end al acestor cabluri.

Spliterele tipic folosite la cablurile ViaBlue protejeaz─â ┼či men┼úin ferm capetele cu terminale ┼či ├«n acela┼či timp constituie o rutare profesional─â a ramurilor individuale + ┼či c─âtre terminalele boxelor ┼či amplificatorului.

Toate cablurile pentru incinte Viablue sunt disponibile ┼či f─âr─â conectori (doar cu man┼čete) ┼či la lungimea dorit─â. Pre┼úurile pentru aceste variante se comunic─â la cerere.


Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare