Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver

  • Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver
898,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 149.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Definiţie. Detalii. Muzică vibrantă.

Calitate High-End ┼či design deosebit ViaBlue Cobra.

Cablurile pentru incinte acustice ViaBlue SC-2 Silver Series au o combina┼úie de conductori li┼úa┼úi placa┼úi cu Argint pentru reproducerea frecven┼úelor ├«nalte ┼či o combina┼úie de conductori li┼úa┼úi placa┼úi cu Staniu pentru reproducerea f─âr─â compromisuri a bass-ului ├«n spectrul frecven┼úelor joase. La capete, cablurile sunt terminate cu conectori placa┼úi cu Aur ViaBlue T6S Series.

Cablurile SC-2 contribuie la ob┼úinerea unei acustici transparente tridimensionale ┼či a unei calit─â┼úi excep┼úionale a sunetului ├«n spectrul ├«naltelor. De asemenea bass-ul este curat ┼či omogen pe ├«ntreaga traiectorie acustic─â. Tehnic, toat─â gama de frecven┼úe este reprezentat─â curat ┼či realist ┼či reprodus─â ├«ntr-o manier─â liniar─â.

Ambele ramuri de 4mm grosime ale cablului SC-2 sunt constituite din 7 conductori r─âsuci┼úi dintr-un total de 448 li┼úe individuale. Pentru a optimiza sunetul diverselor categorii de frecven┼úe, 5 conductori sunt placa┼úi cu Argint pentru reproducerea acurat─â a ├«naltelor ┼či 2 conductori sunt din Cupru pur pentru accentuarea puternic─â a bass-ului.

Prin aceast─â combina┼úie de conductori placa┼úi cu Argint ┼či Staniu, cele mai fine detalii ┼či str─âlucirea ├«naltelor precum ┼či ad├óncimea semnalelor cu frecven┼úe joase din gama bass-ului sunt transportate ├«n ├«ntregime ┼či puternic reproduse de incintele acustice ata┼čate.

SC-2 sunt acoperite de o c─âma┼č─â protectoare ViaBlue Cobra care pune ├«n eviden┼ú─â impactul vizual al designul high-end al acestor cabluri.

Spliterele tipic folosite la cablurile ViaBlue protejeaz─â ┼či men┼úin ferm capetele cu terminale ┼či ├«n acela┼či timp constituie o rutare profesional─â a ramurilor individuale + ┼či c─âtre terminalele boxelor ┼či amplificatorului.

Toate cablurile pentru incinte Viablue sunt disponibile ┼či f─âr─â conectori (doar cu man┼čete) ┼či la lungimea dorit─â. Pre┼úurile pentru aceste variante se comunic─â la cerere.

Toate cablurile pentru incinte Viablue au 2 ani garan┼úie ┼či 10 zile perioad─â de prob─â.

Specificatii Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte.
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu cu conectori Single-Wire

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Viablue SC-2 Silver. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare