Cablu de Boxe Supra Classic 1.6

  • Cablu de Boxe Supra Classic 1.6
12,00 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 2 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Classic series comprises flexible tin plated multi strand Oxygen-Free copper with 5N purity! This means that the copper purity must better than 99.999%. In addition to the corrosion resistant tin plating, the insulation of a select grade chemically stable PVC further enhance the sonically benign tin surface over time. The tin plating contributes also to a much wanted skin-effect reduction and forces the electrons from disruptive ”jumps” between the strand surfaces. The Classic cables are also available in a flame retardant & Halogen Free version


Specificatii Cablu de Boxe Supra Classic 1.6

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu la metru Single-Wire (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Supra Classic 1.6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare