Cablu de Boxe Black Rhodium Tango

  • Cablu de Boxe Black Rhodium Tango
66,90 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 11.15 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu de boxe

ā€œ. . it was magic āˆ’ true ā€˜big audio dynamiteā€². . .. . One of the best that I have heard at the price and is now an automatic recommendation.ā€ HIFI WORLD

ā€ . .weā€²d have to admit enjoying it, especially with small speakers. The good thing is that control is barely compromised, so thereā€²s still plenty of insight into what is happening in those lower octiaves.ā€ HIFI CHOICE

ā€œThereā€²s an attractive openness about the sound, and high frequencies stay refined even when egged on by rough recordings or bright sources.ā€ WHAT HIFI

Cablul de boxe TANGO este un cablu de cupru de inalta puritate, placat cu argint, cu diametru exterior de 10mm, protejat de izolatia specifica Black Rhodium din cauciuc siliconic, si beneficiind de tratamente speciale ā€œpost curingā€. TANGO furnizeaza din plin o viziune detaliata asupra a ceea ce se intampla in frecventele joase, surprinde prin prezenta unui bass clar si profund, fara a pierde din rafinamentul frecventelor medii sau inalte.

Izolatia conductorilor individuali a fost marita la 1.2mm Cei doi conductori interiori sunt rasuciti unul fata de altul pe toata lungimea cablului.

Izolatia mai groasa evita efectul de camp magnetic al unui conductor care ar afecta resistenta celuilalt conductor, asa numitul efect de proximitate. Deoarece incintele acustice sunt reactive, curentul si tensiunea in incinta nu sunt in faza iar modulatia produce un semnal de distorsiune ce afecteaza calitatea sunetului. Distantarea conductorilor mai mare face ca efectul de camp magnetic sa scada, eliminand distorsiunile.
Acest beneficiu este cel mai vizibil atunci cand ascultam o muzica mai complexa precum coruri mari si orchestre de amploare.
Rasucirea cablurilor intre ele previne comportamentul cablului ca antena pentru interferente radio ce pot cauza si ele distorsiuni ale sunetului.
Conductorii plus si minus sunt conectati in directie opusa. Experienta arata ca acest tip de conectare asigura un zgomot de fond mai redus, furnizand o liniste perfecta intre notele muzicale.
Este folosita izolatie siliconica, datorita proprietatilor excelente de dielectric.

Conductors: 19 x 0.3mm diameter (16 gauge) silver plated copper
Insulation: Silicone rubber type GPC
Inner insulation thickness 1.2mm
Cable outer diameter 10mm
Fabricat in Anglia.Specificatii Cablu de Boxe Black Rhodium Tango

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu la metru Single-Wire (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Black Rhodium Tango. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare