Cablu de Boxe Black Rhodium T90

  • Cablu de Boxe Black Rhodium T90
53,52 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 8.92 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu de boxe solid core

“…High treble is clean, if not remarkably extended and we really enjoyed the lightness of string quartets, guitar ballads and suchlike. Detail is fair for a cable at this price and imaging is sharp and precise…” HIFI CHOICE AWARDS FINALIST 2011

Cablu compus din 2 conductori strans rasuciti impreuna, conductori din cupru solid placat cu argint, oferind un sunet mult mai bun decat cuprul litat, mai ales in frecventele medii, beneficiind de avantajul unui zgomot redus.
Izolatie PTFE, cu procesare post productie, pentru un sunet mai natural si mai clar
Controlul precis al directiei in timpul fabricatiei
Poate fi mufat optional cu mufele Black Rhodium banana 4mm

FABRICAT IN ANGLIA

Poate fi furnizat fie la metraj, fie cu terminatii 4mm Black Rhodium Banana plugs.

Sunetul clar si detaliat specific acestui tip de cablu, combinat cu un pret bun, permit folosirea acestui cablu in orice situatie: difuzoare principale, sateliti surround, sisteme compacte… nu veti fi dezamagiti!


Nota : Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar.
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.
Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

Specificatii Cablu de Boxe Black Rhodium T90

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu la metru Single-Wire (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Black Rhodium T90. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare