Cablu de Boxe Black Rhodium Samba VS-1

  • Cablu de Boxe Black Rhodium Samba VS-1
2676,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 446 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru un set de cabluri cu dimensiunea de 2 x 1.3m lungime, pentru lungimea de 2 x 1.5m lungime echipat cu banane pretul este de 800 euro

“Offering a clear midrange with tight and efficient bass, the Samba is a refined speaker cable.” HIFI WORLD, February 2013

Dotat cu Graham Nalty Legacy Range VS-1 Vibration stabiser pentru reducerea distorsiunilor in sunet

SAMBA nu doar imbunatateste TWIRL, insa placarea cu argint a conductorilor furnizeaza inca o si mai mare claritate a frecventelor medii si inalte. Sunt recomandati conectorii Black Rhodium placati cu rodium

SAMBA VS-1 a fost proiectat pentru a beneficia de revolutionarul sistem anti vibratie Graham Nalty Legacy Range VS-1 Vibration Stabiliser.
SAMBA VS-1 iare la baza cablul Samba premiat cu 5 globuri de revista Hi-Fi World.

Stabilizator de vibratii pentru reducerea distorsiunilor.
Stabilizatorul de vibratii GN LEGACY VS-1 a fost proiectat pentru reducerea distorsiunilor ce se pot auzi provenind de la cablul de boxe, limitand vibratiile ce se propaga prin conductori.

Design inovator “Low Transient Phase Distortion”
Samba VS-1 transmite cu maxima claritate vocea umana si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin efectul de reducere dramatica a ‘Transient Phase Distortion′.
‘Transient Phase Distortion′ este redusa folosind o izolatie mai groasa comparativ cu cablurile obisnuite (1.2mm), marind distanta intre conductori si astfel reducand efectul de camp magnetic indus in conductori. Beneficiul este imaginea sonora mai clara si mai deschisa.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea distorsiunilor.
SAMBA VS-1 este rasucit continuu pe toata lungimea pentru a evita comportamentul cablului ca antena de radiofrecventa.
Un cablu nerasucit are o suprafata cu arie mai mare, atragand semnalele Radio, WiFi, sau GSM, chiar si cele provenind de la sisteme de incalzire.
Filtrare aditionala anti RFI/EMI este aplicata si direct asupra conductorului, prevenind modularea semnalului audio de catre zgomotele de frecventa inalta, la oricare dintre capetele cablului.
Ambele tehnologii sunt destinate reducerii distorsiunilor in sunet datorate cablului de boxe, permitand un sunet mai clar, mai curat.

Tehnica avansata de productie pentru reducerea zgomotului si a distorsiunilor.
SAMBA VS-1 foloseste doua miezuri de cupru placate cu argint, unul pentru + si altul pentru -. Acestea sunt conectate in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un zgomot de fond mai redus in pauzele dintre sunete. Izolatia de cauciuc siliconic este folosita datorita faptului ca are pierderi scazute de dielectric ce asigura distorsiuni extrem de scazute provenind din efectul de absorbtie in dielectric, energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata mai tarziu decalat in timp, producand astfel distorsiuni.

Conectori High End Innovative ‘Straight Line Contact′ Rhodium Plated Connectors − un cablu este bun doar atunci cand toate componentele sale sunt de cea mai buna calitate!
SAMBA VS-1 este mufat cu revolutionarele mufe GN LEGACY ‘Straight Line Contact′ Rhodium Plated Banana Plugs proiectate de Graham Nalty.
Placarea cu rhodium este aplicata pe conector pentru a asigura o imagine sonora mai clara si fara coroziuni in contactul dintre conector si boxe.
Securitatea conexiunii cu cablul este sporita prin folosirea unui set de suruburi ce fixeaza si izolatia externa a cablului.

Specificatii:
Conductori: 19 x 0.45mm diameter (13 gauge) cupru placat cu argint
Izolatie: Cauciuc siliconic tip GPC, 2mm grosime
Diametrul exterior al cablului − 14mm
Capacitanta; 3m terminated cable: 100pF
Greutate: 3m terminated cable: 590 g
Specificatii Cablu de Boxe Black Rhodium Samba VS-1

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu cu conectori Single-Wire

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Black Rhodium Samba VS-1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare