Cablu de Boxe Black Rhodium Salsa

  • Cablu de Boxe Black Rhodium Salsa
111,50 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 18.58 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu de boxe

“This made for a full on rockin′ performance of ‘The Chain′, the kick drum of Mick Fleetwood′s kit combining with John McVie′s bass to rattle our chest cavities. Brass and woodwind didn′t appear lacking in any leading edge detail, with good resolution of subtle reverberation details and ambience clues.” HIFI NEWS 2010 HIGHLY COMMENDED.

“. . nicely detailed and extended treble. . . sublety and good natural vocals.” HIFI CHOICE

Cablul de boxe SALSA, cu sectiunea marita a conductorului (mai mult decat dublu fata de Tango) asigura un bass detaliat si precis, si o gama de frecvente inalte extinsa. Percutiile si chitara bass vor face atmosfera sa vibreze, fara a pierde placerea muzicii si delicatetea mediilor si inaltelor. Un cablu de boxe excelent pentru muzica si filme in care efectele de bass trebuie redate precis si puternic, ideal pentru boxe de podea! SALSA foloseste deasemenea un conductor de cupru de inalta puritate, placat cu argint, izolat cu strat de cauciuc siliconic.

Fabricat in Anglia.
Conductors: 19 x 0.3mm diameter (13 gauge) silver plated copper
Insulation: Silicone rubber type GPC
Outside diameter of cores: 4.5mm
Conductori de cupru placati cu argint, pentru claritate sporita a sunetului
Conductor de impedanta mica si sectiune mare, pentru raspuns superior in frecvente inalte si imagine stereo
Controlul avansat al calitatii in privinta directiei conductorului in procesul de fabricatie, asigurand imagine stereo consistenta si zgomot de fond mic.
Proces post-productie exclusiv Black Rhodium, dovedit a asigura calitatea sporita a sunetului.
Suprafata fina a izolatiei, permitand usurinta in instalare.Specificatii Cablu de Boxe Black Rhodium Salsa

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu la metru Single-Wire (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Black Rhodium Salsa. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare