Cablu de Boxe Black Rhodium Jive

  • Cablu de Boxe Black Rhodium Jive
53,52 RON / Metru Liniar
Cantitate:
+
De la: 8.92 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cablu de boxe

“The tone is well judged and nicely balanced offering insight but without heading towards sharpness, and the impressively weighty bass, and a lilting natural rhythm, mark this out at very special at the price. ” HiFi World Best Loudspeaker Cable Award winner Citeste articolul

Cablul de boxe JIVE a castigat premiul “cel mai bun cablu de boxe” Hi Fi World 2009 pentru abilitatea de a diminua asprimea tonalitatii sunetului intalnita de obicei in sisteme audio entry level. Ramane si astazi un cablu extrem de popular si versatil. Folosind 30 fire de cupru de inalta puritate, cositorite, fiecare cu 0.25mm diametru, cablul JIVE detine o sectiune de 3mm2, dublu fata de Rumba. Ca majoritatea cablurilor Black Rhodium, foloseste o izolatie exterioara speciala silicone rubber care asigura o flexibilitate sporita si muzicalitate. JIVE asigura un sunet catifelat, precis, si bine echilibrat, fara accente obositoare, pastrand frecventele joase la un nivel decent.

Fabricat in Anglia.
Diametru exterior: 8 mm
Sectiune totala conductor: 2×1.5 mm2
Resistance = 12.0 Ohm per km, Capacitance = 72pF per m
Conductor de impedanta mica si sectiune mare, pentru raspuns superior in frecvente inalte si imagine stereo
Controlul avansat al calitatii in privinta directiei conductorului in procesul de fabricatie, asigurand imagine stereo consistenta si zgomot de fond mic.
Suprafata fina a izolatiei, permitand usurinta in instalare.

Poate fi furnizat fie la metraj, fie cu terminatii 4mm Black Rhodium Banana plugs.

Sunetul clar si detaliat specific acestui tip de cablu, combinat cu un pret bun, permit folosirea acestui cablu in orice situatie: difuzoare principale, sateliti surround, sisteme compacte… nu veti fi dezamagiti!

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar, se vinde fara conectori in varianta bulkSpecificatii Cablu de Boxe Black Rhodium Jive

Tip Cablu la metru Single-Wire (fara conectori)

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Black Rhodium Jive. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare