Cablu de Boxe Black Rhodium Athena DCT++

  • Cablu de Boxe Black Rhodium Athena DCT++
7582,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 1263.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru un cablu de 2 x 3.0m lungime, se poate comanda si cablu de 2 x 5m lungime echipat cu conectori banana la pretul de 2500 euro

ATHENA DCT++ CS este primul cablu Black Rhodium ce foloseste revolutionarul sistem Graham Nalty Legacy Range VS-1 Vibration Stabiliser.
Proiectarea cablului ATHENA DCT++ CS are la baza premiatele modele TWIST, TWIRL si SAMBA ce au obtinut mai multe premii 5 stele in ultimele luni, dar include multe avantaje in plus, special concepute pentru o auditie mai placuta si o calitate sporita a sunetului:

Stabilizator de vibratii pentru reducerea distorsiunilor.
Stabilizatorul de vibratii GN LEGACY VS-1 a fost proiectat pentru reducerea distorsiunilor ce se pot auzi provenind de la cablul de boxe, limitand vibratiile ce se propaga prin conductori. ATHENA DCT++ CS are in dotare GN LEGACY VS-1 Vibration Stabiliser introdus prima oara in modelul Athena DCT++ CS.

Procesare Advanced Cryogenic si Crystal Sound pentru un impact sonor mai bun.
ATHENA DCT++ CS este tratat cu metoda DCT++cryogenic processing. Acest procedeu presupune temperaturi mult peste si sub temperatura ambientala, modificand structura moleculara aconductorului si imbunatatind uniformitatea . Beneficiile sunt permanente si afecteaza in mod pozitiv toate caracteristicile sonore ale cablului.
Pe langa procesarea DCT++, ATHENA DCT++ CS este tratat si cu procedura Crystal Sound, ce se aplica ulterior procedeului DCT++, imbunatatind invelisul exterior al conductorilor. Rezultatul este o suprafata de conductor mai compacta si regulata, cu o continuitate ce ajuta conductanta prin eliminarea golurilor lasate de procesul de fabricatie. Principalul beneficiu al tehnologiei Crystal Sound este faptul ca notele de bass sunt mai puternice si rafinate (veti observa ca un cablu mai subtire poate avea acelasi sunet cu unul obisnuit dar mai gros) iar celelalte note sunt mai clare.

Design inovator “Low Transient Phase Distortion”
ATHENA DCT++ CS transmite cu maxima claritate vocea umana si separa instrumentele muzicale in mod superb, prin efectul de reducere dramatica a ‘Transient Phase Distortion′.
‘Transient Phase Distortion′ este redusa folosind o izolatie mai groasa comparativ cu cablurile obisnuite (1.2mm), marind distanta intre conductori si astfel reducand efectul de camp magnetic indus in conductori. Beneficiul este imaginea sonora mai clara si mai deschisa.

Tehnologie Anti RFI / EMI pentru reducerea distorsiunilor.
ATHENA DCT++ CS este rasucit continuu pe toata lungimea pentru a evita comportamentul cablului ca antena de radiofrecventa.
Un cablu nerasucit are o suprafata cu arie mai mare, atragand semnalele Radio, WiFi, sau GSM, chiar si cele provenind de la sisteme de incalzire.
Filtrare aditionala anti RFI/EMI este aplicata si direct asupra conductorului, prevenind modularea semnalului audio de catre zgomotele de frecventa inalta, la oricare dintre capetele cablului.
Ambele tehnologii sunt destinate reducerii distorsiunilor in sunet datorate cablului de boxe, permitand un sunet mai clar, mai curat.

Tehnica avansata de productie pentru reducerea zgomotului si a distorsiunilor.
ATHENA DCT++ CS foloseste doua miezuri de cupru placate cu argint, unul pentru + si altul pentru -. Acestea sunt conectate in directii opuse. Testele de auditie au demonstrat ca acest mod de conectare asigura un zgomot de fond mai redus in pauzele dintre sunete. Izolatia de cauciuc siliconic este folosita datorita faptului ca are pierderi scazute de dielectric ce asigura distorsiuni extrem de scazute provenind din efectul de absorbtie in dielectric, energia sunetului este absorbita in izolatie si eliberata mai tarziu decalat in timp, producand astfel distorsiuni.

High End Rhodium Plated Award Winning Connectors − Un cablu este bun doar atunci cand toate componentele sale sunt de cea mai buna calitate!
ATHENA DCT++ CS este terminat cu conectorii placati cu rhodium cu mecanism de blocare.
Placarea cu rhodium a conectorilor asigura un sunet mai curat si un contact cu mai putine coroziuni. Efectul este un sunet mai viu si mai atragator.

ATHENA DCT++ CS are un dublu invelis atractiv nylon braid, provenit de la un producator britanic. Acesta confera cablului un aspect deosebit, de care veti fi mandru. Deasemenea este prevazut cu mansoane termoretractile cu indicatoare de directie, marcate Black Rhodium, pentru un aspect cat mai placut.

Specificatii:
Conductori: 19 x 0.45mm diametru (13 gauge) cupru placat cu argint
Izolatie: Silicone rubber type GPC, 2mm thick
Diametru exterior: 14mm
Capacitanta: 3m terminated: 100 pF
Specificatii Cablu de Boxe Black Rhodium Athena DCT++

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu cu conectori Single-Wire

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Boxe Black Rhodium Athena DCT++. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare