Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue

  • Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
  • Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
  • Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
2199,00 RON / Bucata
Lungime Cablu

Cantitate:
+
De la: 366.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Pentru informatii legate de stoc, detalii tehnice, consultanta ne puteti contacta telefonic sau pe mail, datele le aveti aici

Gasiti atasat un fisier PDF cu informatii legate de specificatii tehnice ale produselor Tellurium Q (UK)


(Formerly known as Blue)

The Ultra Blue Power cable is a star performer and you will find that it can be mixed into your system with the Black power cable as they have been designed to compliment one another. Being particularly beneficial for the front end equipment such as DACs leaving the Black to deal with the drivers such as you integrated amps, power amps and mains conditioners etc.

An all round star performer for the price.

Performance Profile

Click to enlarge

Where does this cable's performance belong in the Tellurium Q families of sound?

Awards


Reviews

HiFi World: November 2012

HiFi World: Black & Blue


Tellurium Q

Indiscutabil, unul dintre brandurile etalon in lume in materie de cabluri audio la aceasta ora (fie ca e vorba despre alimentare, boxe sau interconecturi), cu o filozofie de sunet simpla, dar eficienta – fiecare produs trebuie sa aduca o imbunatatire audibila fata de precedentul. Avand in spate specialisti foarte creativi si, mai ales, dotati cu urechi extrem de bune, Tellurium Q a reusit sa se impuna rapid in Marea Britanie si mai apoi la nivel global in primul rand prin reactiile utilizatorilor si ale jurnalistilor de profil.

Focusul inginerilor de la Tellurium Q a fost dintotdeauna pe incercarea de reducere la minim a distorsiunilor de faza, una dintre problemele eterne si intrinsece ale cablurilor electrice. Si se pare ca le-a iesit din plin. Asa cum era de asteptat, premiile si recenziile elogioase nu au intarziat sa apara (nu mai putin de 10 premii de produs al anului si most wanted components in doar 2 ani de existenta), astfel ca marca Tellurium Q a ajuns sa fie sinonima cu excelenta absoluta. 

Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
PDF 1 Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
PDF 2 Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue
PDF 3 Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Alimentare Tellurium Q Ultra Blue. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare