Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power

  • Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power
1615,25 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 269.21 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru un cablu de 2.0m lungime, produs de retail

Cablu de alimentare ce con┼úine un element fractal anti-rezonant din aluminiu extrudat. Acesta disip─â mecanic (pasiv, spre deosebire de metodele de alterare electric─â) rezonan┼úele ┼či zgomotul electric de ├«nalt─â frecven┼ú─â ├«nt├ólnite ├«n mod tipic ├«n cablurile de curent. Astfel, prin eliminarea componentelor electronice (condensatori, inductori etc) din calea curentului ac, nu apar nici reactan┼úele aferente care s─â afecteze negativ sursele de alimentare ale echipamentelor audio conectate.
Cablul eXpress Power livrează cantităţi impresionante de curent pentru cele mai exigente amplificatoare.
Calitatea sunetului se va ├«mbun─ât─â┼úi prin claritate ┼či detaliu, reducerea zgomotului de fond, controlul mai bun al bass-ului.
Made in Australia.

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare