Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power

  • Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power
1583,30 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 263.88 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru un cablu de 2.0m lungime, produs de retail

Cablu de alimentare ce con┼úine un element fractal anti-rezonant din aluminiu extrudat. Acesta disip─â mecanic (pasiv, spre deosebire de metodele de alterare electric─â) rezonan┼úele ┼či zgomotul electric de ├«nalt─â frecven┼ú─â ├«nt├ólnite ├«n mod tipic ├«n cablurile de curent. Astfel, prin eliminarea componentelor electronice (condensatori, inductori etc) din calea curentului ac, nu apar nici reactan┼úele aferente care s─â afecteze negativ sursele de alimentare ale echipamentelor audio conectate. Cablul eXpress Power livreaz─â cantit─â┼úi impresionante de curent pentru cele mai exigente amplificatoare.
Calitatea sunetului se va ├«mbun─ât─â┼úi prin claritate ┼či detaliu, reducerea zgomotului de fond, controlul mai bun al bass-ului.
Made in Australia.

Specificatii Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power

Specificatii Nota :
Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar fara conectori; in cazul conectorilor este pentru fiecare bucata in parte. Acest lucru este mentionat langa pret
Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar.

Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este pe set sau pereche si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set.
Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

ORAR :
L-V : 09.00 - 21.00

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:
Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 371 223
eMail: info@avmall.ro
Tip Cablu cu conectori

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Alimentare ETI Eichmann eXpress Power . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare