Boxe Waterfall Niagara

  • Boxe Waterfall Niagara
  • Boxe Waterfall Niagara
  • Boxe Waterfall Niagara
  • Boxe Waterfall Niagara
  • Boxe Waterfall Niagara
  • Boxe Waterfall Niagara
  • Boxe Waterfall Niagara
86129,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 14354.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Niagara este o lovitura de imagine pentru orice spatiu modern, fiind fabricat manual 100% in Franta,avand un sunet natural extrem de bogat, dincolo de orice asteptari pe care le puteti avea.
Tehnologia ADT(acoustic damping tube) este cea care face toate boxele Waterfall speciale,avand rolul de a limita valurile de aer ce se intersceteaza inauntrul boxei,astfel rezonantele sunt limitate,iar difuzorul de bass, amplasat la baza boxei, datorita spatiului mare lasat,ofera o dinamica si o adancime extraordinara.
Se spune ca boxele ce pot reda cel mai bine micile detalii,atat de cautate de un audiofil sau de un indragostit de sunet, sunt cele al caror incinta este construita din lemn, insa Waterfall Niagara este cea care incearca sa demonstreze contraririul.
Sticla,in sine ,este un material extrem de interesant.Transparent, avand o densitate mare, este un lichid extrem de vascos .Insa tocmai din cauza densitatii sale mari avem parte de rezonante extrem de reduse, iar datorita transparentei design-ul practic este incomparabil.
Creatorii unor drivere personalizate(Atohm),intr-un numar de doua la acest model,amplasate intr-un mod discret ,astfel incat sa nu iasa in evidenta din imaginea de intreg,cei de la Waterfall incearca sa aduca o finete peisajului muzical a sistemului dumneavoastra,iar tweeter-ul de tip horn,special creat pentru modelul Niagara,adauga un detaliu uimitor.Fie ca ascultati o voce masculina,ori una feminina, veti pute auzi fiecare suflu si detaliu distinctiv al acesteia,iar instrumentele greu de controlat, precum vioara ori contrabass, au o dulceata greu de imaginat.
Finetea acestor boxe este sesizabila mai ales in momentul in care ascultati jazz sau muzica veche,fiind capabila sa va conduca intr-o lume magica a sunetului de adineaori.
In concluzie, fie ca este vorba de un sistem stereo sau home-cinema,Niagara este o alegere in favoarea calitatii si a designu-lui superior.O adevarata opera de arta ce-ti va lumina zilele doar prin simpla prezenta, si te va mangaia cu un sunet irezistibil.

Specificatii Boxe Waterfall Niagara

Specificatii
Type:
3 Ways, 4 Drivers

Recommended Amplifier:
60-250 Watts

Peak Power:
500 Watts (without clipping)

Impedance (Average/Min):
8 Ohms / 4 Ohms

Efficiency:
89dB (2.83V/1m)

Frequency Response:
36Hz - 28kHz (+/-3dB)

Tweeter (Neodymium):
0.8 Silk Dome (20mm)

Driver Unit Bass/Midrange:
2 x 7 (180mm), Atohm LD165 Ex

Ultra Low Frequency Driver (Passive):
1 x 8'' (210mm), Atohm UFR 210

Dimensions :
300 x 1200 x 320 mm
11.8'' x 47.25'' x 12.6
( L x H x D )

Weight: 84 Lbs (38 kg)

Nu sunt recenzii pentru Boxe Waterfall Niagara. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare