Boxe Tangent Spectrum X6

  • Boxe Tangent Spectrum X6
  • Boxe Tangent Spectrum X6
3149,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 524.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Design stilizat danez

Gama Spectrum ofera o paleta extinsa de boxe hi-fi si home cinema accesibile, cu un design tipic danez contemporan si tehnologie audio high end. Incinte compacte, cu calitati audio de invidiat, atat stereo cat si home cinema

Tehnologie la zi

Gama Tangent Spectrum beneficiaza de cele mai noi tehnologii in crearea difuzoarelor, incluzand un tweeter special cu dispersie larga 25mm soft fabric dome, impreuna cu difuzoare de bass de 13 cm paper coned

Proiectare daneza

Incintele compacte, moderne, detin un cabinet solid, inert, fara rezonante sau coloratie a sunetului. Disponibile in finisaj atractiv midnight black sau polar white satinat avand o duritate avansata, toate difuzoarele fiind protejate cu grile de aceeasi culoare. Baza din lemn de nuc aduce un contrast aparte, imbunatatind efectul estetic al gamei Spectrum.

Spectrum X6

Dupa succesul obtinut de boxele de raft Spectrum X4 and X5, Tangent introduce impresionanta varianta 3-way de podea, cu bass reflex. Performanta este asigurata de tweeter-ul 25 mm dome fabric si de cele doua difuzoare de 13 cm, rezultand 200 W si sensibilitate de 88 dB.

Completeaza sistemul cu un centru Spectrum XC Centre sau subwoofer XSW-8 pentru experienta completa home cinema

Functii principale:

Finisaj satinat unic
Fabric dome tweeter
2 x 5'' midrange-bass drivers
Danish design

Specificatii Boxe Tangent Spectrum X6

Specificatii Speaker Units 2 x 5'' woofer and midrange / 1'' tweeter
System 3-ways
Sensitivity 88 dB
Frequency 50Hz - 20 000Hz
Impedance 6 Ω
Power Up to 200 watt
Weight 12 / 13 kg
Product Dimensions 166 x 923 x 268 mm
Carton Size 245 x 1010 x 343 mm

Nu sunt recenzii pentru Boxe Tangent Spectrum X6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare