Boxe TAGA TLCR-525

  • Boxe TAGA TLCR-525
579,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 96.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria TCLR Harmony ofera performante audio unice la un pret extrem de atractiv.

TAGA TLCR-525, fiind boxe multiscop, pot fi utilizate pe canalele stanga, centru sau dreapta. Acum puteti construi sisteme multi-canal bazate pe acelasi model de boxe, oferind astfel solutia perfecta pentru integritatea canalelor de sunet.

Incintele sunt fabricate din polimer turnat extrem de rigid si rezistent, cu ajutorul caruia distorsiunele si vibratiile sunt reduse la un minim absolut. Suportii de montaj specializati fac ca boxele TAGA TCLR-525 sa fie foarte usor de instalat.

Toate boxele din seria TCLR Harmony sunt proiectate sa fie utilizate atat pentru muzica, cat si pentru sisteme de home cinema, in aplicatii comerciale sau acasa.

Daca doriti un sistem de sunet care sa dispara in camera, boxele din seria TLCR de la TAGA Harmony sunt cea mai buna alegere ! Sunt alegerea care va ofera performanta audio extraordinara similara cu cea a unor boxe mari de podea, dar intr-un spatiu mult mai mic.


Specificatii Boxe TAGA TLCR-525

Specificatii High-Frequency Driver:

25 mm (1”)

Ferrofluid cooled titanium dome,

Swivel mount
Bass / Midrange Driver: 2 x 133mm (5.25”) Kevlar
Recommended Amplifier Power: 90 W
Frequency Response: 58 Hz - 22000 Hz
Impedance: 8 ohm
Dimensions: 22,2 x 45 x 8,8 cm
Minimum Mounting Depth: 76 mm
Cutout Dimensions (D or H x W): 188 x 415 mm
Weight: 2,93 kg pcs.
Finish: WHITE, PAINTABLE

Nu sunt recenzii pentru Boxe TAGA TLCR-525. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare