Boxe TAGA TCP-200

  • Boxe TAGA TCP-200
  • Boxe TAGA TCP-200
439,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 73.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria TAGA Harmony TCP de subwoofere de perete sau tavan ofera performanta unui bass puternic si bogat la un nivel increibil de pret.

GRILLS, CHASSIS AND BRACKETS

Incinta este fabricata prin injectie in matrice dintr-un polimer foarte rigid si rezistent, pentru a reduce la minimum distorsiunile, vibratiile si rezonantele nedorite. Suporturile de montaj de tip sandwich sunt foarte usor de instalat si ranforseaza zona din jurul gaurii de montare. Toate incintele si suporturile TAGA Harmony pot fi vopsite.

WOOFER

Wooferele duble, fabricate din conuri de polipropilen sau prolipropile ranforsat cu carbon si bobine vocale de calitate inalta, ofera atat capacitate de putere ridicata, cat si un bass adanc, precis si detaliat.

ELEMENTELE DE CONEXIUNE ALE DIFUZOARELOR

Difuzoarele utilizează conectori de tip banana, placate cu aur, ce suportă cabluri simple de difuzor de până la 10AWG, precum şi cele mai obişnuite tipuri de conectori. Datorita acestor conectori, instalarea este foarte usoara.


Specificatii Boxe TAGA TCP-200

Specificatii Bass / Midrange Driver: 2 x 203 mm (8”) Polypropylene
Recommended Amplifier Power: 80 W
Frequency Response: 45 Hz - 500 Hz
Impedance: 8 ohm
Dimensions: 29 x 48 x 10,3 cm
Minimum Mounting Depth: 91 mm
Cutout Dimensions (D or H x W): 260 x 450 mm
Weight: 3,6 kg pcs.
Finish: WHITE, PAINTABLE

Nu sunt recenzii pentru Boxe TAGA TCP-200. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare