Boxe Sumvision V-Cube 5.1

  • Boxe Sumvision V-Cube 5.1
  • Boxe Sumvision V-Cube 5.1
  • Boxe Sumvision V-Cube 5.1
  • Boxe Sumvision V-Cube 5.1
  • Boxe Sumvision V-Cube 5.1
379,00 RON / Pachet
Cantitate:
+
De la: 63.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bring your music, movies, and games to life in your living room with this power Home Cinema Sound System.
Suitable for your DVD system or PC system Comes with a remote control to control your bass,treble,vol and many other functions.

Specificatii Boxe Sumvision V-Cube 5.1

Specificatii RMS 28W
Features Subwoofer with stylish blue light/Volume and Bass Control/Remote Control
Frequency Response 35 Hz - 18000 Hz
S/N Ratio >=62 dB
Drive Unit 5.25 + 2.5 x 5
Colour Black
Dimensions
Dimension - Satellite 100 x 95 x 105mm,
Dimension-Subwoofer - 196 x 210x 223mm
Impedance 4 ohm
Distortions <0.5%
Tip Boxe Active

Sumvision

Un adevarat furnizor universal de componente de cea mai buna calitate pentru domeniile numite componente PC, periferice si dispozitive de stocare, tehnologii IT si retelistica, media playere, tablete si sisteme de Securitate. Cu o abordare bazata pe implementarea tehnologiilor corecte pentru fiecare clasa de produse, Sumvision s-a impus rapid pe piata prin calitate la preturi accesibile.

Mai mult, au facut si munca de pionierat in industrie, fiind cei care au propus clientilor produse unice, precum Cyclone Micro, cel mai compact media player portabil din lume. Cu peste 10 ani de experienta pe piete foarte mari din Europa, Australia, Africa de Sud si China, Sumvision propune o gama extrem de larga de produse care nu pot fi trecute cu vederea, fiindca inglobeaza tehnologii avansate, sunt durabile si foarte avantajoase din punct de vedere financiar. 

Nu sunt recenzii pentru Boxe Sumvision V-Cube 5.1 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare