Boxe Q Acoustics QI65S Professional - Square Grille ( in Ceiling )

  • Boxe Q Acoustics QI65S Professional - Square Grille ( in Ceiling )
  • Boxe Q Acoustics QI65S Professional - Square Grille ( in Ceiling )
549,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 91.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria 65 Professional a producatorului britanic Q Acoustics este o boxa incastrabila in tavane false, dotata cu un tweeter de 19 mm si un difuzor de bas de 16.5 cm. Membrana wooferului este realizata din polypropilena. - Tweeterul este orientabil

Boxele incastrabile produse de Q Acoustics ofera un sunet excelent si sunt gandite sa fie extrem de usor de instalat. Bornele sunt cu cleme cu arc, astfel incat cablurile pot fi instalate cu o singura mana. Fixarea in tavanul fals este la fel de usoara. Boxele vin cu un sablon pentru decuparea golului. Sistemul de fixare are patru cleme cu suruburile actionate prin partea din fata a boxei.

Grila ornamentala acopera intreaga suprafata a boxei si este detasabila, cu fixare magnetica. Spre deosebire de majoritatea boxelor incastrabile de pe piata, grilele boxelor Q Acoustics pot fi scoase si puse la loc cu usurinta, ori de cate ori este nevoie, fara sa se deterioreze. In plus, grila este optimizata acustic pentru a influenta cat mai putin sunetul, mentinand un aspect elegant ( marginea vizibila a grilei este de 2 mm ). Mai mult, grila poate fi orientata in orice directie, nu are o pozitie prestabilita.

Modelul Q Acoustics QI65S are grila de forma patrata ( exista varianta QI65C cu grila de forma rotunda ).

Gabaritul boxei este mic, ceea ce o face usor de instalat in spatii inguste ( boxa ocupa doar 8.4 cm ). Diametrul exterior al grilei este de 23.2 cm.

Q Acoustics QI 65 sunt rezistente la umezeala si pot fi instalate chiar si in bai. Sunt confectionate din materiale ignifugate conform standardului UL 94.

Specificatii Boxe Q Acoustics QI65S Professional - Square Grille ( in Ceiling )

Specificatii Alte caracteristici: grila patrata, magnetica
Difuzoare: tweeter - 19mm, orientabil
woofer - 16.5 cm
Dimensiuni: adancime de montaj: 79mm
diametrul exterior (grila): 232mm
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohm
Putere RMS: putere recomandata): 15-60W
Raspuns in frecventa: coboara pana la 75 Hz ( -3dB )
Sensibilitate (2,83V/1 m): 89dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Q Acoustics QI65S Professional - Square Grille ( in Ceiling ). Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare