Boxe Q Acoustics QI SUB 80SP Performance ( in Wall )

  • Boxe Q Acoustics QI SUB 80SP Performance ( in Wall )
  • Boxe Q Acoustics QI SUB 80SP Performance ( in Wall )
999,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 166.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

QI SUB 80SP Performance este un subwoofer incastrabil in perete produs de firma britanica Q Acoustics. Este utilizabile atat in sisteme stereo, cat si home-cinema. Are un difuzor de bas de 20.5 cm din polypropilena.

Membrana wooferului este realizata din polypropilena, prin injectie. Bazate pe tehnologia “Nano Particle”, wooferele din gama Performance au distorsiuni si coloratii reduse, magneti cu 30% mai mari decat cei din gama Professional, iar terminalele sunt acoperite cu aur.

Boxele incastrabile produse de Q Acoustics ofera un sunet excelent si sunt gandite sa fie extrem de usor de instalat. Bornele sunt cu cleme cu arc, astfel incat cablurile pot fi instalate cu o singura mana. Fixarea in peretii falsi este la fel de usoara. Sistemul de fixare are patru cleme cu suruburile actionate prin partea din fata a boxei.

Grila ornamentala acopera intreaga suprafata a boxei si este detasabila, cu fixare magnetica. Spre deosebire de majoritatea boxelor incastrabile de pe piata, grilele boxelor Q Acoustics pot fi scoase si puse la loc cu usurinta, ori de cate ori este nevoie, fara sa se deterioreze. In plus, grila este optimizata acustic pentru a influenta cat mai putin sunetul, mentinand un aspect elegant ( marginea vizibila a grilei este de 2 mm ). Mai mult, grila poate fi orientata in orice directie, nu are o pozitie prestabilita.

Gabaritul boxei este mic, ceea ce o face usor de instalat in spatii inguste ( boxa ocupa doar 10 cm ).

Specificatii Boxe Q Acoustics QI SUB 80SP Performance ( in Wall )

Specificatii Alte caracteristici: grila patrata - magnetica
Difuzoare: woofer - 20.5 cm
Dimensiuni: adancime de montaj: 99 mm
dimensiuni exterioare (grila): 287 mm
dimensiuni decupaj: 248 mm
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohm
Putere RMS: putere recomandata: 15 − 100 W
Raspuns in frecventa: coboara pana la 50 Hz ( -3dB )
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Q Acoustics QI SUB 80SP Performance ( in Wall ). Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare