Boxe Onkyo SKS-HT978

  • Boxe Onkyo SKS-HT978
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Onkyo SKS-HT978 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3149,00 RON / Pachet
STOC: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 524.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • THX® Reference Sound
  • 2-Way Acoustic-Suspension Speakers
  • Max. Input Power: 130 W
  • Wall-mounting capability

5.1-Channel Home Cinema Speaker System

Time to Get Serious About THX® Reference Sound

If you′re serious about experiencing THX-certified cinema reference surround-sound in your entertainment space, look no further than the SKS-HT978THX package from Onkyo. Born of a legendary 70-year Hi-Fi heritage, each speaker has been painstakingly designed, tuned, and independently tested by Onkyo and THX technicians to ensure film soundtracks explode with rich layers of detail and immersive wide-spectrum dynamics. Solid MDF cabinets are fitted with either one (surrounds) or two (front LR and center) A-OMF woofer diaphragms that use layers of lightweight polyethylene naphthalate, cotton weave, and aramid to achieve exceptional speed and accuracy, while high-quality 2.5 cm soft-dome tweeters cleanly extend treble out to 45 kHz. And because the speakers are sealed, you can position them almost anywhere—it′s even possible to wall-mount the surrounds—without compromising bass power or clarity. Rounding out this 5.1-channel speaker package is a 125 W powered subwoofer, it′s high-capacity cabinet and 30 cm front-firing cone filling rooms with wall-shaking bass impact. Forget lightweight toys—this beautifully finished full-scale system is the most convenient and affordable route to THX multiplex sound.

Specificatii Boxe Onkyo SKS-HT978

Specificatii SKF-980 2-WAY ACOUSTIC-SUSPENSION FRONT SPEAKERS


12 cm A-OMF Diaphragm Woofer x 2
2.5 cm Soft-Dome Tweeter
Max. Input Power: 130 W
Magnetically Shielded
SKC-980 2-WAY ACOUSTIC-SUSPENSION CENTER SPEAKER

12 cm A-OMF Diaphragm Woofer x 2
2.5 cm Soft-Dome Tweeter
Max. Input Power: 130 W
Magnetically Shielded
SKR-980 2-WAY ACOUSTIC-SUSPENSION SURROUND SPEAKERS
13 cm A-OMF Diaphragm Woofer
2.5 cm Soft-Dome Tweeter
Max. Input Power: 130 W
Note: All speakers feature an impedance of 8 Ω, color-coded speaker terminals and cable, and wall-mounting capability.


SKW-938 ACOUSTIC-SUSPENSION POWERED SUBWOOFER

30 cm Cone
Rated Output Power: 125 W (Minimum Continuous Power,
6 Ω, 100 Hz, 1%, IEC)
Output Level Control and Auto Standby Function
Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Nu sunt recenzii pentru Boxe Onkyo SKS-HT978. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare