Boxe Onkyo SKH-410

  • Boxe Onkyo SKH-410
599,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 99.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Key Features

  • Dedicated Dolby Atmos®-Enabled Speakers
  • Dolby Atmos-Certified Special Network Inside
  • Position on an Existing Front Speaker or Wall-Mount
  • Wood Cabinet Construction
  • Quality Black Vinyl Hairline Finish

Dolby Atmos-Enabled Speaker System

The Easy Way to Add Dolby Atmos® to Your Home Theater

Now there′s a convenient and affordable way to unlock the full Dolby Atmos sound experience in your home theater. You get to keep your existing speaker setup exactly as you like it, and you don′t need to install in-ceiling speakers. The Onkyo SKH-410 speakers connect to your Dolby Atmos-compatible A/V receiver′s height channels and are designed to sit on top of your floorstanding front speakers, or you can wall-mount them if you prefer. The handsome black cabinets contain a Dolby Atmos-certified special network that allows the angled full-range driver to beam object-oriented sounds—such as birdcalls or an aircraft—off your ceiling and into your ears. The result is an envelope of sound overhead from which these precisely localized effects seem to originate, immersing your more deeply into the film. The speakers are constructed from sturdy wood and are finished in quality vinyl laminate, and include two speaker cables and rubber anti-vibration feet to protect your speakers or furniture. Once connected, you can sit back and immerse yourself in a seamless sphere of living sound courtesy of Onkyo and Dolby.Specificatii Boxe Onkyo SKH-410

Specificatii Dedicated Dolby Atmos®-Enabled Speakers
Dolby Atmos-Certified Special Network Inside
Position on an Existing Front Speaker (Such as Onkyo SKF-4800) or Wall-Mount to Enable Dolby Atmos Height Effects
8 cm Paper Cone Transducer
Wood Cabinet Construction
High-Grade Cloth Grilles
Quality Black Vinyl Hairline Finish
Rated Input Power: 25 W
Maximum Input Power: 100 W
Wall-Mount Capability
Tip Echipament Sistem 2.0-2.1

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Nu sunt recenzii pentru Boxe Onkyo SKH-410. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare