Boxe Mission MX-C2

  • Boxe Mission MX-C2
  • Boxe Mission MX-C2
899,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 149.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MX C2 este o boxă centru destinată sistemelor multicanal. Este o boxă pe două căi, cu port bas-reflex, echipată cu două difuzoare de medii/bas de 13 cm și cu un tweeter de 25 mm cu calotă din mătase.

MX C2 se potrivește perfect cu boxele din gama MX pentru a alcătui împreună un sistem surround deosebit, într-un buget accesibil. Fiind o boxă centru, accentul s-a pus pe redarea vocilor cu claritate și putere, ceea ce face MX C1 potrivit atât pentru filme cât și pentru muzică ascultată în mod multicanal.

MX C2 a fost conceput pentru a fi folosit împreună cu boxele de podea ale gamei, în sisteme multicanal amplasate în camere mari.

Mission Electronics a fost fondată în 1977 de Farad Azima și a devenit imediat după înfiinţare unul dintre cei mai respectaţi producători de incinte acustice. Mission are o abordare inginerească a lucrurilor iar produsele lor au un excelent raport preţ / calitate.

Gama MX, lansată în 2010, a fost prima gamă concepută de la zero de către Peter Comeau și este o gamă care oferă performanţe excepţionale într-o zonă de preţuri foarte accesibilă.

Printre priorităţile proiectanţilor s-au aflat și obţinerea unor boxe care să poată fi amplasate foarte aproape de peretele din spate precum și obţinerea unei dispersii largi astfel încât sweet-spotul să fie generos.

Tweeterul a fost amplasat în mod specific Mission sub difuzorul de medii/joase iar boxele sunt gândite astfel încât să lucreze în mod optim cu măștile montate, difuzoarele rămânând protejate permanent de ele ( măștile seriei MX sunt concepute astfel încât să joace un rol activ în acustica boxei - In-Grille Wave Guide ).

Difuzoarele folosite de gama MX sunt special proiectate de Mission ( Paramid pentru medii / joase și Kapton pentru înalte ).

Toate modelele pot fi conectat în mod clasic sau bi-wiring și sunt disponibile doua variante de culori ( negru sau walnut ).

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Specificatii Boxe Mission MX-C2

Specificatii Alte caracteristici: Magnetic shielding
Volume litres 20.6
Descriere: 2-way reflex
Difuzoare: bass/mid 2├Ś5(130mm)
tweeter 25mm Dome
Dimensiuni: 172x500x240 mm
Frecventa crossover: 2kHz
Greutate: 8.9 kg each
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohms
Putere RMS: Recommended amplifier 25 - 150W
Raspuns in frecventa: 56Hz - 20kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 89dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Mission MX-C2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare