Boxe Mission MX-5

  • Boxe Mission MX-5
  • Boxe Mission MX-5
  • Boxe Mission MX-5
3199,00 RON / Pereche 2499,00 RON / Pereche
ATENTIE: Acest produs nu se mai fabrica, fiind inlocuit cu un model mai performant.
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MX5 este boxa de podea care a reprezentat vârful de gamă la lansarea seriei MX. Este o boxă pe trei căi, cu port bas-reflex orientat către spate, echipată cu două difuzoare de bas de 16.5 cm, unul de medii de 16.5 cm și un tweeter de 25 mm cu calotă din mătase.

Dacă celelalte modele de boxe de podea ale gamei (MX 3 și MX4) sunt compacte, MX5 este o boxă impresionantă, atât prin dimensiuni cât și prin sunet. Sunetul păstrează caracteristicile gamei, întâlnite și la modelele inferioare (vivacitate, dinamică, detaliu, claritate) dar este autoritar, cu un bas impresionant și o scenă stereo imensă, totul fiind oferit la un preţ excelent.

Dimensiunile mari fac MX5 o boxă potrivită pentru un spaţiu pe măsură iar aspectul modern și rafinat o transformă mai degrabă într-un punct de atracţie decât într-o apariţie învazivă a spaţiului de locuit.

Mission Electronics a fost fondată în 1977 de Farad Azima și a devenit imediat după înfiinţare unul dintre cei mai respectaţi producători de incinte acustice. Mission are o abordare inginerească a lucrurilor iar produsele lor au un excelent raport preţ / calitate.

Gama MX, lansată în 2010, a fost prima gamă concepută de la zero de către Peter Comeau și este o gamă care oferă performanţe excepţionale într-o zonă de preţuri foarte accesibilă.

Printre priorităţile proiectanţilor s-au aflat și obţinerea unor boxe care să poată fi amplasate foarte aproape de peretele din spate precum și obţinerea unei dispersii largi astfel încât sweet-spotul să fie generos.

Tweeterul a fost amplasat în mod specific Mission sub difuzorul de medii/joase iar boxele sunt gândite astfel încât să lucreze în mod optim cu măștile montate, difuzoarele rămânând protejate permanent de ele ( măștile seriei MX sunt concepute astfel încât să joace un rol activ în acustica boxei - In-Grille Wave Guide ).

Difuzoarele folosite de gama MX sunt special proiectate de Mission ( Paramid pentru medii / joase și Kapton pentru înalte ).

Toate modelele pot fi conectat în mod clasic sau bi-wiring și sunt disponibile patru variante de culori ( negru, cherry, rosewood sau walnut ). În partea inferioară a boxelor există un compartiment special care poate fi umplut cu nisip pentru a conferi mai multă stabilitate boxei și pentru a îmbunătăţi răspunsul pe joase.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Specificatii Boxe Mission MX-5

Specificatii Alte caracteristici: Volume litres 88.1
25mm silk dome tweeter
High quality internal wiring
Advanced cabinet construction
Inverted Driver Geometry
Audiophile crossover design
Kapton voice-coil former
Paramid
DiaDrive bass driver
In-Grille Wave Guide
Descriere: 3-way reflex
Difuzoare: bass 2├Ś6(165mm)
bass/mid 6(165mm)
tweeter 25mm Dome
Dimensiuni: 995x250x390 mm
Frecventa crossover: 200Hz, 2kHz
Greutate: 28.3 kg each
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohms
Putere RMS: Recommended amplifier 25 - 200W
Raspuns in frecventa: 40Hz - 20kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 90dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Mission MX-5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare