Boxe Mission MX-4

  • Boxe Mission MX-4
  • Boxe Mission MX-4
  • Boxe Mission MX-4
2499,00 RON / Pereche 2199,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 416.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MX4 este o boxă de podea, un model pe două căi, cu port bas-reflex orientat către spate, echipat cu două difuzoare de medii/bas de 16.5 cm și cu un tweeter de 25 mm cu calotă din mătase.

MX4 reprezintă un upgrade faţă de MX3 prin prisma difuzoarelor de medii/bas mai mari. Sunetul are aceleași caracteristici (viu și dinamic, detaliat și precis, un bas corect și rapid) dar este mai mare per ansamblu, cu un bas mai puternic și mai coborât.

Mission Electronics a fost fondată în 1977 de Farad Azima și a devenit imediat după înfiinţare unul dintre cei mai respectaţi producători de incinte acustice. Mission are o abordare inginerească a lucrurilor iar produsele lor au un excelent raport preţ / calitate.

Gama MX, lansată în 2010, a fost prima gamă concepută de la zero de către Peter Comeau și este o gamă care oferă performanţe excepţionale într-o zonă de preţuri foarte accesibilă.

Printre priorităţile proiectanţilor s-au aflat și obţinerea unor boxe care să poată fi amplasate foarte aproape de peretele din spate precum și obţinerea unei dispersii largi astfel încât sweet-spotul să fie generos.

Tweeterul a fost amplasat în mod specific Mission sub difuzorul de medii/joase iar boxele sunt gândite astfel încât să lucreze în mod optim cu măștile montate, difuzoarele rămânând protejate permanent de ele ( măștile seriei MX sunt concepute astfel încât să joace un rol activ în acustica boxei - In-Grille Wave Guide ).

Difuzoarele folosite de gama MX sunt special proiectate de Mission ( Paramid pentru medii / joase și Kapton pentru înalte ).

Toate modelele pot fi conectat în mod clasic sau bi-wiring și sunt disponibile doua variante de culori ( negru sau walnut ). În partea inferioară a boxelor există un compartiment special care poate fi umplut cu nisip pentru a conferi mai multă stabilitate boxei și pentru a îmbunătăţi răspunsul pe joase.

Specificatii Boxe Mission MX-4

Specificatii Alte caracteristici: Volume litres 50.0
25mm silk dome tweeter
High quality internal wiring
Advanced cabinet construction
Inverted Driver Geometry
Audiophile crossover design
Kapton voice-coil former
Paramid
DiaDrive bass driver
In-Grille Wave Guide
Descriere: 2-way reflex
Difuzoare: bass/mid 2├Ś6(165mm)
tweeter 25mm Dome
Dimensiuni: 935x206x360 mm
Frecventa crossover: 2kHz
Greutate: 23.7 kg each
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohms
Putere RMS: Recommended amplifier 25 - 150W
Raspuns in frecventa: 44Hz - 20kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 90dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Mission MX-4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare