Boxe Mission MV-4 Black

  • Boxe Mission MV-4 Black
  • Boxe Mission MV-4 Black
799,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 133.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MV-4 este modelul superior de boxă de raft a gamei, o boxă pe două căi, cu port bas-reflex orientat către spate. Difuzorul de medii/bas care o echipează are 15 cm, mai mare cu 3.5 cm decât cel care echipează MV-2. Rezultatul este un bas mai profund și o sensibilitate superioară cu 2 db ceea ce se traduce într-un sunet mai puternic la aceeași putere a amplificatorului folosit. Pot fi folosite cu succes în sisteme stereo sau pe post de boxe faţă sau spate în sisteme multicanal.

Mission Electronics a fost fondată în 1977 de Farad Azima și a devenit imediat după înfiinţare unul dintre cei mai respectaţi producători de incinte acustice. Mission are o abordare inginerească a lucrurilor iar produsele lor au un excelent raport preţ / calitate.

Seria MV reușește să ofere un sunet caracteristic Mission (viu și dinamic) chiar dacă se încadrează în zona de buget redus. Finisajele sunt excelent, boxele au un aspect modern și plăcut fără să fie comune și lipsite de personalitate. Boxele din gama MV au caracteristici electrice care le fac o sarcină ușor de condus de către amplificatoare ceea ce înseamnă economii și în bugetul alocat electronicelor.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Specificatii Boxe Mission MV-4 Black

Specificatii Alte caracteristici: Volume 9.3 litres
Descriere: 2-way reflex
Dimensiuni: 295 x 188 x 290 (mm)
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms compatible
Putere RMS: Recommended Amplifier 25 - 125W
Raspuns in frecventa: 45Hz - 20kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Mission MV-4 Black. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare