Boxe Mission MV-2 Black

  • Boxe Mission MV-2 Black
615,00 RON / Pereche
ATENTIE: Acest produs nu se mai fabrica, fiind inlocuit cu un model mai performant.
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MV-2 este cel mai mic model de boxă de raft a gamei, o boxă pe două căi, cu port bas-reflex orientat către spate, echipată cu un difuzor de medii/bas de 11.5 cm și un tweeter de 25 mm cu calotă moale. Este o boxă care poate fi folosită atât în configuraţii stereo cât și pe post de boxă spate în sisteme multicanal. Se pot folosi pe raft, pe stand sau se pot monta pe perete (cu un adaptor special). Preţul este excelent iar sunetul deosebit.

Mission Electronics a fost fondată în 1977 de Farad Azima și a devenit imediat după înfiinţare unul dintre cei mai respectaţi producători de incinte acustice. Mission are o abordare inginerească a lucrurilor iar produsele lor au un excelent raport preţ / calitate.

Seria MV reușește să ofere un sunet caracteristic Mission (viu și dinamic) chiar dacă se încadrează în zona de buget redus. Finisajele sunt excelent, boxele au un aspect modern și plăcut fără să fie comune și lipsite de personalitate. Boxele din gama MV au caracteristici electrice care le fac o sarcină ușor de condus de către amplificatoare ceea ce înseamnă economii și în bugetul alocat electronicelor.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Specificatii Boxe Mission MV-2 Black

Specificatii Alte caracteristici: Volume 4.3 litres
Descriere: 2-way reflex
Dimensiuni: 220 x 140 x 205 (mm)
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms compatible
Putere RMS: Recommended Amplifier 25 - 100W
Raspuns in frecventa: 56Hz - 20kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 86dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Mission MV-2 Black. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare