Boxe Leema Xone

  • Boxe  Leema Xone
  • Boxe  Leema Xone
  • Boxe  Leema Xone
8999,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 1499.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Xone este o boxa de podea ce combina precizia si introspectia muzicala cu un superb timing al frecventelor joase, intr-un pachet zvelt si compact care aproape ca scapa ochiului in orice spatiu domestic de auditie. Cabinetul din lemn de calitatea mobilei este la interior izolat cu material anti rezonant si lana naturala, astfel excluzandu-se efecte nedorite precum rezonanta sonora a cabinetului sau imprecizia sunetului. Un singur port de bass ajustat pe frecvente joase asigura un reflex optim al celor doua difuzoare mid-bass, pentru o performanta muzicala palpabila si concreta, de un autentic dinamism si volum. Difuzoarele mid-bass Leema sunt ecranate magnetic detin o bobina dintr-un material composit fibra de sticla care ajuta la exceptionala claritate a imaginii frecventelor medii. Xone detine doua unitati Leema mid-bass in configuratie de 2 1/2 cai de-a lungul unui magnet-neodynum de flux inalt, total ecranat magnetic, si un tweeter din stofa cu ferro-fluid care furnizeaza frecvente inalte bine controlate pana peste 30kHz, fara sunetul nenatural si violent al tweeterelor metalice. Frecventele medii sunt foarte clare si precise, iar bass-ul cu o definitie incredibila, precizie si adancime. Crossover=ul Linkwitz-Riley de ordin 2 foloseste condensatori 'Bennic' si inductori cu miez de aer si pulbere de fier. Aceasta asigura o distributie optima a spectrului de frecvente cu o aliniere a fazei precisa, rezultand o integrare neobservata a difuzoarelor intr-un sunet coerent si dinamic. Doua perechi de conectori auriti dau accesul la cele doua intrari ale cross over-ului, pentru a profita la maxim de avantajele bi-wiring.

Specificatii Boxe Leema Xone

Specificatii Type: 2 1/2 way
Bass loading: Reflex
Tweeter: 1 Fabric dome
Mid-bass unit: 4 Leema
Bass unit: 4 Leema
Nominal impedance: 6 Ohm
Sensitivity: 87.5 dB/1 W/1 m
Frequency response: +/- 3 dB @ 1 W, 38 Hz - 30 kHz
Group delay (maximum): 12 mS @ 49.5 Hz
Power handling: 200 W RMS
Dimensions (W x H x D): 142 mm x 850 mm x 207 mm
Weight (each): 15 kg
Colors: White gloss, Black gloss, Zebrano gloss

Nu sunt recenzii pentru Boxe Leema Xone. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare