Boxe Heco Victa Prime 502

  • Boxe Heco Victa Prime 502
  • Boxe Heco Victa Prime 502
  • Boxe Heco Victa Prime 502
1904,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 317.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

2 1/2-way floorstanding speaker, bass reflex configuration

HECO┬┤s Victa Prime 502 is the smallest floorstanding speaker in the series. Thanks to HECO┬┤s tried and tested long-fibre kraft paper, the two 170 mm bass-midrange drivers always ensure sufficient stability and freedom from distortion in the critical frequency ranges. The 25 mm silk dome used for this model, which also features ferrofluid cooling for improved power handling, is equipped with a short horn attachment for enhanced transition to the midrange. Lightly rounded sides, which have been meticulously manufactured from layers of glued and moulded MDF panels, provide the speaker with a modern appearance. The extremely low-resonance structure offers optimum conditions for the chassis and bass reflex coordination.

Specificatii Boxe Heco Victa Prime 502

Specificatii Alte caracteristici: Bi-wiring/Bi-amping-Option
Descriere: 2,5 way bass reflex
Difuzoare: 6.5 woofer,
6.5 woofer-midrange
1 x 1 dome-tweeter
Dimensiuni: 203 x 977 x 315 mm
Frecventa crossover: 380 / 3250 Hz
Impedanta nominala (EN 600065): 4 - 8 Ohms
Putere dinamica: 365W
Putere RMS: 145W
Raspuns in frecventa: 28 - 40000 Hz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 91 dB

Heco ' Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxe Heco Victa Prime 502. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare