Boxe Heco Music Style 1000

  • Boxe Heco Music Style 1000
  • Boxe Heco Music Style 1000
  • Boxe Heco Music Style 1000
  • Boxe Heco Music Style 1000
  • Boxe Heco Music Style 1000
  • Boxe Heco Music Style 1000
5819,00 RON / Pereche 4656,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 969.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Floor-standing speaker, 3-way bass reflex configuration with double bass driver

The HECO Music Style 1000 is the biggest floor-standing speaker in the Music Style range. As the flagship, it offers maximum acoustic performance with two 200 mm subwoofers and a 170 mm mid-tone chassis. The HECO long-fibre kraft paper cone is driven by an ample ferrite magnet in conjunction with a high-performance voice coil to deliver a very balanced sound pattern with a tremendous degree of pulse fidelity. An extremely lightweight silk compound dome tweeter caters for a transparent implementation of the frequencies in the treble range. The models in the range skillfully combine different surfaces consisting of high-gloss and decorative veneers to turn a perfectly coordinated HECO speaker into a fine piece of furniture.


Specificatii Boxe Heco Music Style 1000

Specificatii incinte acustice de podea
constructie : 3 cai , bass reflex
impedanta : 4-8 ohmi
woofer: 2 x 200 mm
mid-bass : 1 x 165 mm
tweeter : 1 x 25 mm
putere RMS : 220 W
putere maxima : 360 W
raspuns in frecventa : 23 - 40.000 Hz
sensibilitate : 92 dB
incinta din MDF
crossover incorporat
frecventa crossover : 270 / 3200 Hz
borne de inalta calitate cu conectori auriti
posibilitate bi-wiring sau bi-amping
dimensiuni : 266 x 1200 x 398 mm (W x H x D)
culori (partea de sus, fata, baza / panouri laterale) : piano black / ash decor black , piano black / espresso decor , piano white / ash decor white
picioruse (spike-uri) din cauciuc sau metalice (inaltime reglabila)

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxe Heco Music Style 1000. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare