Boxe Heco Celan GT 202

  • Boxe Heco Celan GT 202
  • Boxe Heco Celan GT 202
  • Boxe Heco Celan GT 202
4184,90 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 697.48 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Slim Fit shelf loudspeaker, 2-way bass reflex configuration
The Celan GT 202 incorporates itself as an additional shelf loudspeaker into the series but its slender exterior makes it stand out immediately from the other components. The newly developed high-energy tweeter with large 30 mm PFC dome to which an aluminium front panel with wave-control horn and double magnet system belong are housed in the attractive bass-reflex unit. The bass-midrange driver has been specially optimised for reproduction across the broadband range and is responsible for flawless dynamics and precision. Massive resilience and excellent efficiency are guaranteed thanks to its light kraft-paper cone, long-throw surround and heavy-duty voice coil.
The sturdily designed MDF case with screw-fastened bass-reflex tube and aluminium die-cast flange has been given a high-gloss finish and possesses a sophisticated crossover filter that allows the trebles to be adjusted directly on the box.

Specificatii Boxe Heco Celan GT 202

Specificatii Alte caracteristici:
2 way bookshelf speaker, bass reflex
High quality speaker terminal with stable, gold plated screw connectors, Tri-wiring / Tri-amping option
Bi-Wiring, Bi-Amping Option
Frequency response: 34 − 50.000 Hz
Descriere: Woofer speaker with stable aluminium die cast basket and
linearized magnet system
Woofer-midrange with kraft paper cone, light paper dustcap, long-throw surround and high-performance voice coil optimized for broadband reproduction
Recommended Amplifier Output: 30 - 160 watts
Difuzoare: 30 mm tweeter
130 mm Woofer-midrange
Dimensiuni: 196 x 335 x 290 (320 incl. Terminal) mm
Frecventa crossover: 3.000 Hz
Greutate: 7.8 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 4 − 8 Ohms
Putere RMS: Power Handling (RMS/Max): 90/150 Watts
Sensibilitate (2,83V/1 m): 90 dB

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Boxe Heco Celan GT 202
PDF 1 Boxe Heco Celan GT 202

Nu sunt recenzii pentru Boxe Heco Celan GT 202. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare