Boxe Heco Aleva TC 200

  • Boxe Heco Aleva TC 200
1614,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 269 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The 2-way shelf speaker in HECO´s Aleva TC series offers sophisticated technology in a strutted MDF cabinet that exhibits exquisite, high quality workmanship. Besides its extremely low-resonance and acoustically optimised housing, this speaker also features a simple and unobtrusive design. The rugged surface of the speaker lends a modern metal-like appearance to the black model, while the white version is compelling thanks to its fine structure and timeless elegance. The powerful double magnet system and the short horn attachment in the front panel ensure a high degree of efficiency and ideal dispersion properties. The broadband-modulated 130 mm bass-midrange drivers cannot quite conceal their technical roots either.Specificatii Boxe Heco Aleva TC 200

Specificatii incinte acustice de raft
constructie : 2 cai , bass reflex
impedanta : 4-8 ohmi
mid-bass : 1 x 130 mm
tweeter : 1 x 25 mm (soft-dome)
putere RMS : 80 W
putere maxima : 140 W
raspuns in frecventa : 36 - 42000 Hz
sensibilitate : 89 dB
incinta din MDF
crossover incorporat
frecventa crossover : 3500 Hz
reglare tweeter : 0 / +2dB
borne de inalta calitate cu conectori auriti
posibilitate bi-wiring / bi-amping
dimensiuni : 170 x 285 x 270 mm (W x L x D)

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxe Heco Aleva TC 200. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare