Boxe Heco Aleva GT 602

  • Boxe Heco Aleva GT 602
4909,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 818.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Floorstanding speaker, 3-way bass reflex configuration with double bassĀØ driver

HECOĀ“s Aleva GT 602 is the middle of three floorstanding speakers in the series. Besides its extremely low-resonance and acoustically optimised front panel, this speaker also features a clear and consistent design. An elegant high-gloss piano finish, which is optionally available in white or black, has been applied to the housing over several stages. All of the chassis have been completely redeveloped and optimised using the latest computer software. The state-of-the-art 130 mm bass-midrange driver plays a central and particularly important role in virtually all of the models in the series. The 28 mm dome tweeter has also been redesigned and acoustically attuned to the housing in accordance with state-of-the-art developments.

Specificatii Boxe Heco Aleva GT 602

Specificatii incinte acustice de podea
constructie : 3 cai , bass reflex
impedanta : 4-8 ohmi
bass : 1 x 130 mm
mid-bass : 2 x 130 mm
tweeter : 1 x 28 mm (soft-dome)
putere RMS : 180 W
putere maxima : 320 W
raspuns in frecventa : 27 - 42000 Hz
sensibilitate : 91 dB
incinta din MDF
crossover incorporat
frecventa crossover : 350 / 3400 Hz
reglare tweeter : 0 / +2dB
borne de inalta calitate cu conectori auriti
posibilitate bi-wiring / bi-amping
dimensiuni : 207 x 1100 x 350 mm (W x L x D)

Heco ' Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxe Heco Aleva GT 602. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare