Boxe Focal XS 2.1

  • Boxe Focal XS 2.1
2245,00 RON / Pachet
Cantitate:
+
De la: 374.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Av├ónd o istorie ce se ├«ntinde pe mai bine de 30 de ani ┼či cu o experien┼ú─â inegalabil─â ├«n domeniul fabric─ârii incintelor acustice , Focal-JMLab este ├«n prezent unul dintre gigan┼úii domeniului audio, ocup├ónd ├«n mod constant un loc pe podiumul mondial at├ót din punct de vedere cantitativ c├ót ┼či calitativ.
Produsele Focal ├«nsufle┼úesc spiritul sunetului, aduc├ónd muzica mai aproape de inima ascult─âtorilor, indiferent dac─â sunt ascultate acas─â, ├«n ma┼čin─â, sau ├«n cele mai renumite studiouri de produc┼úie muzical─â.

Dedicat celor care-┼či petrec o parte important─â din zi ├«n fa┼úa calculatorului ┼či celor care apreciaz─â sunetul de calitate, gama Focal XS reprezint─â o adev─ârat─â revela┼úie. Capabile s─â ofere un sunet consistent ┼či o imagine stereo autentic─â, XS Book reprezint─â una din cele mai rafinate sisteme multimedia existente . Lucrate cu aceea┼či grij─â ┼či responsabilitate ca oricare alt produs Focal, gama XS ├«nglobeaz─â ├«ntr-un concept minimalist ┼či eficient experien┼úa de peste trei decenii a produc─âtorului francez. Design-ul modern aduce un aer proasp─ât spa┼úiului de lucru indiferent dac─â utiliza┼úi un PC sau un Mac.

Specificatii Boxe Focal XS 2.1

Specificatii Type

Speaker * 2-way shielded multimedia speaker
Subwoofer * active bass-reflex subwoofer

Drivers

Speaker * 3ÔÇ│ (8cm) paper cone midbass3/4ÔÇ│ (19mm) mylar dome tweeter
Subwoofer * 61/2ÔÇ│ (16.5cm) paper cone woofer

Frequency response (+/-3dB)

Speaker * 150Hz Ôłĺ 20kHz
Subwoofer * 39Hz Ôłĺ 150Hz

Power

Speaker * 2 x 30W
Subwoofer * 70W

Max. sound pressure level

Speaker * 104dB SPL/1m
Subwoofer * 105dB SPL/1m

Dimensions (HxWxD)

Speaker * 320x90x150mm
Subwoofer * 260x230x370mm

Net Weight

Speaker * 1kg
Subwoofer * 8.4kg
Tip Echipament Aplicatii PC / Gaming

Nu sunt recenzii pentru Boxe Focal XS 2.1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare