Boxe Focal Sopra N2

  • Boxe Focal Sopra N2
  • Boxe Focal Sopra N2
  • Boxe Focal Sopra N2
  • Boxe Focal Sopra N2
  • Boxe Focal Sopra N2
54000,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 9000 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Având o istorie ce se întinde pe mai bine de 30 de ani şi cu o experienţă inegalabilă în domeniul fabricării incintelor acustice , Focal-JMLab este în prezent unul dintre giganţii domeniului audio, ocupând în mod constant un loc pe podiumul mondial atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ.Produsele Focal însufleţesc spiritul sunetului, aducând muzica mai aproape de inima ascultătorilor, indiferent dacă sunt ascultate acasă, în maşină, sau în cele mai renumite studiouri de producţie muzicală.


Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.
Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.
Boxele Focal ofera un raport calitate/pret imbatabil, pornind de la incintele multimedia XS, Sib, Dome sau Bird, accesibilele bookshelf-uri Chorus 705 V pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de catre majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.


Sopra n°2 clearly inaugurates a new era for the “Premium High End” by taking into account new performance criteria. Compact, modern, a pure design, character… all these are essential factors to ensure perfect integration into your interior.

Equipped with best midrange drivers ever developed by Focal, with the NIC and TMD technologies, Sopra n°2 pushes back the limits of sound reproduction in terms of transparency in a very compact enclosure. Indeed, unlike Utopia, which is extravagant by essence and where size is by no means a constraint, Sopra aims for maximal compactness to ensure easy integration into reasonably sized rooms.


Specificatii Boxe Focal Sopra N2

Specificatii Type Three-way Bass-reflex
floor standing loudspeaker
Drivers Two 7″ (18cm) „W” woofer
61/2″ (16.5cm) „W” midrange
with „TMD” suspension, „NIC” motor
1″ (25mm) „IHL” Beryllium
inverted dome tweeter
Frequency response (+/- 3dB) 34Hz − 40kHz
Low frequency point − 6dB 28Hz
Sensivity (2.83V / 1m) 91dB
Nom. impedance 8 Ohms
Minimum impedance 3.1 Ohms
Crossover frequency 250Hz / 2 200Hz
Recommended amplifier power 40 − 300W
Dimensions (HxLxP) 4627⁄32×143⁄32×2117⁄64″ (1 190x358x540mm)
Net weight 122lbs − (55kg)

Nu sunt recenzii pentru Boxe Focal Sopra N2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare