Boxe Focal Maestro Utopia

  • Boxe Focal Maestro Utopia
  • Boxe Focal Maestro Utopia
  • Boxe Focal Maestro Utopia
  • Boxe Focal Maestro Utopia
180000,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 30000 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Av├ónd o istorie ce se ├«ntinde pe mai bine de 30 de ani ┼či cu o experien┼ú─â inegalabil─â ├«n domeniul fabric─ârii incintelor acustice , Focal-JMLab este ├«n prezent unul dintre gigan┼úii domeniului audio, ocup├ónd ├«n mod constant un loc pe podiumul mondial at├ót din punct de vedere cantitativ c├ót ┼či calitativ.Produsele Focal ├«nsufle┼úesc spiritul sunetului, aduc├ónd muzica mai aproape de inima ascult─âtorilor, indiferent dac─â sunt ascultate acas─â, ├«n ma┼čin─â, sau ├«n cele mai renumite studiouri de produc┼úie muzical─â.

Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.

Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.

Boxele Focal ofera un raport calitate/pret imbatabil, pornind de la incintele multimedia XS, Sib, Dome sau Bird, accesibilele bookshelf-uri Chorus 705 V pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de catre majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.


Specificatii Boxe Focal Maestro Utopia

Specificatii Type Ôłĺ 3-1/2 way, floorstanding vented loudspeaker
Finish Ôłĺ Carrara White, Black Lacquer, Imperial Red
Drivers Ôłĺ 11ÔÇ│ (27cm) W subwoofer with a Magnetic Damping System (MDS)11ÔÇ│ (27cm) W woofer6-1/2ÔÇ│ (165mm) W Power Flower midrange1ÔÇ│ (27mm) IAL2 pure Beryllium inverted dome woofer
Frequency response (+or-3dB) Ôłĺ 25Hz Ôłĺ 40kHz
Low frequency point Ôłĺ 21Hz
Sensitivity (2,83 V/1 m) Ôłĺ 93dB
Nominal impedance Ôłĺ 4 Ohms
Minimum impedance Ôłĺ 3 Ohms
Crossover frequency Ôłĺ 90Hz / 220Hz / 2200Hz
Recommended amplifier power Ôłĺ 80 Ôłĺ 600W
Dimensions (HxWxD) Ôłĺ 57-7/8 x 18 x 30-5/16
Net weight Ôłĺ 256lb (116kg)

Nu sunt recenzii pentru Boxe Focal Maestro Utopia. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare